KO JE ZAPRAVO PEVAČICA O KOJOJ DANAS SVI BRUJE ZBOG HARISA DŽINOVIĆA? Iznela INFORMACIJE pa PATOSIRALA NACIJU
Nataša Alimpić, Foto: PETAR ALEKSIĆ

hit na internetu

KO JE ZAPRAVO PEVAČICA O KOJOJ DANAS SVI BRUJE ZBOG HARISA DŽINOVIĆA? Iznela INFORMACIJE pa PATOSIRALA NACIJU

Pričala prvi put o svom teškom odrastanju

Objavljeno: 14:21h

Pevačica Nataša Alimpić prokomentarisala je razvod pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović i rekla da je on pravi gospodin i da takvog muža traži celi život.

- Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti - rekla je ona za Radio Svetski za Harisa Džinovića.

Iznela stav o Harisu
Iznela stav o Harisufoto: PRIVATNA ARHIVA, VLADIMIR ŠPORČIĆ

Inače, Nataša Alimpić je u Kurirovom potkastu "Nije sve tako crno", autora i novinarke Jovane Matić Đokić, pričala prvi put o svom teškom odrastanju, ali i teški počecima na nastupima.

- Deca koja su išla u školu sa mnom živela su lagodniji život i nisu razumeli moju situaciju i život. Bili su dobro obučeni, putovali su, nosili nove telefone, ja to nisam imala. Sa 18 godina sam prvi put otišla na more koje sam sama sebi platila - ispričala je pevačica kroz suze.

Sa 18 godina prvi put otišla na more
Sa 18 godina prvi put otišla na morefoto: Printskrin: Instagram/natasa_idila_official

- Kada sam se odselila živela sam u garaži. To je garaža koja je adaptirana u jedan stambeni objekat. Sa 16 godina ne možete sebi priuštiti sjajne i luksuzne uslove. Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom, ali nisam ga mnogo ni sretala jer sam radila i išla u školu, rekla je Nataša i otkrila šta joj je dalo snagu da se bori i ide sigurno ka svom cilju.

 Delila kupatilo sa starijim gospodinom
Delila kupatilo sa starijim gospodinomfoto: Printskrin: Instagram/natasa_idila_official

- Kada počnete da se bavite pevanjem, ne može odmah da se peva po privatnim veseljima nego mora da se prođe taj kafanski zanat. U kafanu dolaze razni ljudi, neko da se veseli, neko da sklopi posao, neko da peva, nego da 'gleda' muziku, neko da ispriča svoje probleme. Bilo je teško kada neko dođe na uho vam priča svoju životnu priču ili vam obećava da može da vas spasi odatle i pruži bolji život. Uvek sam se držala svog puta i bila sam svesna da to moram da prođem. Nekada sam i uplakana zaspala... Želela sam da nikada nisam kročila u kafanu i da sam sa svojim roditeljima sedela kod kuće i gledala filmove... Ali, kada se smirim, kažem sebi 'izdrži', ispričala je Nataša.

Bonus video:

44:53

CRNA HRONIKA 19.05.2024

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.