AU, BRE! MARINKOVIĆA IZVELI IZ ELITE PRAVO NA SUĐENJE: Bio vidno NERVOZAN, dok se ona SMEŠKALA sa ADVOKATIMA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šta se dešava?

AU, BRE! MARINKOVIĆA IZVELI IZ ELITE PRAVO NA SUĐENJE: Bio vidno NERVOZAN, dok se ona SMEŠKALA sa ADVOKATIMA

Pošto je prošlo suđenje odloženo Ivan i Ana su se i danas sreli na sudu

Objavljeno:

Ivan Marinković i Ana Ćurčić i danas su se sreli na sudu

Posle zajedničkog boravka u rijalitiju Zadruga i ružnih reči koje joj je uputio Ivan Marinković, Ana Ćurčić je rešila da presavije tabak, te je podnela tužbu protiv njega.

Pošto je prošlo suđenje odloženo Ivan Marinković i Ana Ćurčić su se i danas sreli na sudu, zbog čega je on izveden iz rijalitija Elita.

– Pod zakletvom je rekla da sam joj izgovorio reč prostitu** i tabletomanko, ja sam ustao i rekao sudiji da ne koristim te reči. One su počele da gledaju svoje papire. Očigledno se nisu dobro spremile – rekao je Ivan posle prošlog ročišta, dok je Ana sa druge strane istakla da se rijaliti nastavio i posle rijalitija.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Rijaliti je u toku. Ovde se i dalje nastavlja rijaliti. Nismo prihvatili pomirenje, održan je pretres, rekla sam šta sam imala da kažem. Da li je izgovoreno prostitut** ili imati inti*** odnose za novac to je jedna te ista stvar. Držim se onoga za šta sam ga tužila. Moralo je preko suda da se rešava – rekla je Ana Ćurčić tada.

Bonus video:

01:14

SPRSKI NOVINAR UŽIVO IZ PARIZA: Francuska poslala JAKE SPECIJALNE SNAGE, Makron opet pozvao na sastanak pod nazivom HITNO!

(Espreso/Svet/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.