IVAN IZ RUSIJE ŽELI DA IMA PEDESETORO DECE: Za sada ima 3 žene, a planira još 7, sve moraju da imaju OVO NA SEBI
Ivan iz Rusije sa svojim ženama, Foto: Printscreen/tvrossija

Šok

IVAN IZ RUSIJE ŽELI DA IMA PEDESETORO DECE: Za sada ima 3 žene, a planira još 7, sve moraju da imaju OVO NA SEBI

Njegova ambicija je da ima čak 50-oro dece, a trenutno su već roditelji devetoro, dok je deseto na putu

Objavljeno:

U mirnom ruskom gradiću živi Ivan Sukhov sa svojom zakonitom suprugom Natalijom, ali izvan toga, on ima još dve žene i ne namerava da se zaustavi.

Sa svojom prvom zakonitom suprugom bio je u braku 11 godina pre nego što su odlučili da nastave život u poligamnoj vezi. Natalija nije bila oduševljena tom idejom u početku, ali je kasnije popustila kada je Ivan uspeo da je ubedi da zaista želi da prošire svoju porodicu. Njegova ambicija je da ima čak 50 dece, a trenutno su već roditelji devetoro, dok je deseto na putu.

Natalija je rodila šestoro dece, dok je Ana donela na svet troje.
Natalija je rodila šestoro dece, dok je Ana donela na svet troje.foto: Printscreen/tvrossija

Natalija je rodila šestoro dece, dok je Ana donela na svet troje. Medina je relativno nova u Ivanovom životu, tek nedavno se pridružila njihovoj zajednici.

Kaže da se zaljubila u Ivana nakon što je videla priču o njemu na lokalnoj televiziji, odlučivši istog trenutka da će započeti zajednički život s njim, čak i ako to ne odobri njena porodica.

Žive u stanu sa tri spavaće sobe, a Ivan svaku noć provodi sa jednom od žena. Ako se neka od njih naljuti, može se desiti da nekoliko nedelja ne spava s njom. Njegova želja je da se presele u veću kuću u predgrađu, kako bi svima obezbedio više prostora, a on će se maksimalno potruditi da ostvari svoj san o velikoj porodici.

Njegov cilj ostaje isti - želi da ima 50 dece, i to sa što više žena. Jedini uslovi koje postavlja za nove supruge su visina i vitkost.

BONUS VIDEO:

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

(Espreso / Alo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.