4 PUTA SE ŽENIO I SVE GA OSTAVLJALE IZ ISTOG RAZLOGA? Miroslav nije mogao da se IZBORI, jedna bila 22 godine MLAĐA
Nekadašnji takmičar se ženio nekoliko puta, Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

malo ko zna

4 PUTA SE ŽENIO I SVE GA OSTAVLJALE IZ ISTOG RAZLOGA? Miroslav nije mogao da se IZBORI, jedna bila 22 godine MLAĐA

Ni nakon toliko rastanaka nije izgubio veru u ljubav i brak.

Objavljeno:

Miroslava Aleksića Aleksu publika je upoznala u prošloj sezoni „Nikad nije kasno“ i upamtila ga po turbulentnom ljubavnom životu.

Nekadašnji takmičar se ženio nekoliko puta, međutim ni nakon toliko rastanaka nije izgubio veru u ljubav i brak.

– Mogao bih da pričam tri dana o tome. Ženio sam se više puta, iz prvog braka imam dva sina i sedam unučadi. Žene su mi uglavnom tražile da ostavim pevanje, inače će da raskinu sa mnom. Valjda je to neka vrsta ljubomore, šta znam…Ja sam prezadovoljan čovek, jedino nisam dodirnuo krov sveta – rekao je tada pevač.

Nekadašnji takmičar se ženio nekoliko puta
Nekadašnji takmičar se ženio nekoliko putafoto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

Aleksa je otvoreno govorio i zbog čega su pucali njegovi brakovi kojima je iznova davao šansu.

– Bilo je tri braka i nisam mogao da se izborim sa njima. Ja nisam čovek koji je varao svoje žene, ni prvu, ni drugu ni treću, veran sam kao pas, to znaju sve moje kolege. Nas muzičare bije takav glas da volimo da šaramo i varamo, ja nisam od tih to svi znaju. Prva žena sa kojom imam dva sina i sedam unučića je tražila od mene da ostavim pevanje i ja sam to uradio. A posle samo nekoliko meseci mi je rekla nemoj da mi se motaš oko suknje, ja sam ponovo počeo da pevam. To nije dugo potrajalo, pa nije mogla da podnese ponovo što radim puno i dolazim kasno kući, tada sam presekao i rekao sam joj kraj, ja muziku neću da ostavim– ispričao je svojevremeno za Grand nakon čega je uplovio u novu romansu.

Aleksa je otvoreno govorio o svemu
Aleksa je otvoreno govorio o svemufoto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

– Posle nje sam ušao u brak koji je trajao 15 godina, a razišli smo se zbog njene patološke ljubomore. Poslednjih godinu dana su krenuli problemi koje nisam mogao da podnesem, ostavio sam joj stan i razišli smo se. Sve sam joj ostavio i otišao sam u podstanare, tada su me proglasili ludakom. Govorili su mi da li si normalan, pa ti si joj ostavio stan? Jesam, ali je uslov bio da me više ne prati jer je bila bolesno ljubomorna– priseća se pevač.

Veteran nije imao sreće ni sa 22 godine mlađom ženom, za koju kaže da je bila i ostala prava lepotica.

– Ona je bila mlađa od mene, ali je prelepa žena, svi su se okretali za njom. Tada sam mislio da će biti sve okej, ali nije. Posle 11 godina mi je rekla da će završiti u ludnici, ako ja ne ostavim pevanje. Nisam mogao da izdržim to, i sa njom sam se razišao – govori kroz smeh.

Veteran nije imao sreće ni sa 22 godine mlađom ženom
Veteran nije imao sreće ni sa 22 godine mlađom ženomfoto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

Posle tri neuspešna braka, Aleksa se skrasio kraj dvadeset godina mlađe Mare koja mu je sada velika podrška. Priznaje da su imali problema na početku, ali je sada sve u najboljem redu.

-Posle tri godine samovanja sam upoznao Maru, ona je takođe mlađa od mene. Ako bude normalna, mislim da ćemo ostati zajedno do kraja života – dodaje Aleksa.

Bonus video:

00:54

NADICA ADEMOV NAPOKON OTKRILA DA LI JE ISTINA DA JE PRODAVALA DONJI VEŠ NA PIJACI: Ne stidim se ničega što sam u životu radila!

(Espreso / Grand/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.