KAD PRE? Sneki Daki proslavila ćerkino PUNOLETSTVO: Ne zna se koja je LEPŠA, svi se pitaju gde je Laurin TATA
Foto: Printscreen Instagram/snezanadakic

bomba!

KAD PRE? Sneki Daki proslavila ćerkino PUNOLETSTVO: Ne zna se koja je LEPŠA, svi se pitaju gde je Laurin TATA

Snežana već danima prima čestitke

Objavljeno:

Voditeljka Snežana Dakić, bila je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem sa kojim ima ćerku Lauru, na koju je veoma ponosna. Snežana već danima prima čestitke i preplavljena je emocijama budući da je njena ćerka nedavno proslavila 18. rođendan.

Dakićeva je bila na nivou zadatka, kao i uvek, pojavivši se u krem haljini koja je išla tik uz telo i imala je širu bretelu samo preko jednog ramena.

- Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan, od sreće i emocija. Sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično. Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo. Znam da ćeš da traziš da skinem neke slike, ali neću, zato što si fantastična, baš takva kakva si - napisala je Dakićeva uz serijal fotografija.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/snezanadakic

Laura Mikić, ćerka Snežane i Vladimira je blistala u beloj svilenoj haljini koja se vezivala oko vrata dok su cela leđa bila otvorena. Kreacija je padala tik do zemlje, dok je u rukama držala ogroman buket cveća, koji joj je mama Snežana pomagala da pridrži.

- Ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom, dok se još školuje - istakla je o ćerki Dakićeva svojevremeno za medije.

Bonus video:

00:54

NADICA ADEMOV NAPOKON OTKRILA DA LI JE ISTINA DA JE PRODAVALA DONJI VEŠ NA PIJACI: Ne stidim se ničega što sam u životu radila!

(Espreso / Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.