OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE ODBIO DA GOVORI O ZLOČINU!
Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke, Foto: Nemanja Nikolić

poznato

OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE ODBIO DA GOVORI O ZLOČINU!

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić bio danas u prostorijama tužilaštva

Objavljeno: 12:32h

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je kao svedok u slučaju ubistva devojčice Danke Ilić (2) ispitan D.J., otac osumnjičenog S.J. (50), saznaje Kurir.

- U prostorijama tužilaštva danas je nastavljeno ispitivanje svedoka u istrazi ubistva Danke Ilić, a jedan od njih je bio otac osumnjičenog. On je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovog sina i D.D. - kaže izvor.

D.J. je, kao i majka D.D. privilegovan svedok i on može da odbije da svedoči u postupku protiv bliskog srodnika, odnosno sina.

S.j. i D.D, da podsetimo, osumnjičeni su za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 20 dana, a nakon što budu ispitani svi svedoci, oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Radnici borskog JKP "Vodovod", su tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

1 / 8 Foto: Kurir

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

(Espreso / Kurir / Dijana Antonijević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.