TRAVELLANDOVI PROLEĆNI ARANŽMANI PO LAST MINUTE CENAMA! Evropski gradovi za Prvi maj i Uskrs od 99 evra
Venecija, Foto: Travelland

putovanje i odmor

TRAVELLANDOVI PROLEĆNI ARANŽMANI PO LAST MINUTE CENAMA! Evropski gradovi za Prvi maj i Uskrs od 99 evra

Prema mišljenju mnogih zaljubljenika u putovanja, proleće je zaista najprijatniji period za otkrivanje novih destinacija

Objavljeno:

Proleće je godišnje doba koje poziva na putovanje, otkrivanje novih destinacija i uživanje u toplijim danima. Donosimo vam predloge turističkih aranžmana tokom prolećnih praznika po najpovoljnijim cenama.

Prema mišljenju mnogih zaljubljenika u putovanja, proleće je zaista najprijatniji period za otkrivanje novih destinacija. Ovaj godišnji doba donosi svežinu, buđenje prirode i prijatne temperature koje su idealne za šetnje i istraživanje. Takođe, proleće često donosi neradne dane povodom praznika kao što su Dan rada i Uskrs, što je savršena prilika za produženi vikend ili mini odmor. Ovi praznici su odlična motivacija za organizaciju putovanja, bilo da želite da posetite neku blisku destinaciju ili se odlučite za avanturu u nekoj egzotičnoj zemlji.

Agencija “Travelland” već godinama za svoje putnike organizuje autobuske i avionske aranžmane u evropske metropole kojima je teško odoleti. Neke od njih je moguće posetiti samo za vreme prolećnih praznika, te ne treba propustiti jedinstvenu priliku. Izdvajamo neke od zanimljivijih.

Venecija je jedinstven grad neuporediv sa bilo kojim drugim, čija stvarnost nadmašuje maštu i najvećeg zanesenjaka, bogata zlatom, a još bogatija slavom. Ovako su o Veneciji govorili Petrarka, Gete, Dikens… Venecija danas izgleda kao grad koji izranja iz Jadranskog mora, ispresecana sa oko 150 kanala, preko kojih se prostiru preko 400 mostova. Pored Venecije, posetite i Trst, Veronu, Padovu, šopingujte u outletu Palmanovu, a sve u sklopu autobuskog paket aranžmana SEVERNA ITALIJA čiji su polasci zakazani za sledeće datume: 28.04. (5 dana od 99 evra); 02.05. (6 dana od 129 evra); 03.05. (5 dana od 99 evra).

Milano
Milanofoto: Travelland

Milano u maju nudi savršenu kombinaciju kulture, zabave i opuštanja, čineći ga idealnom destinacijom za prolećne praznike. Ovaj modni i kulturni epicentar Italije očarava svojim elegantnim dizajnom, bogatom istorijom i neodoljivom gastronomijom. Prošetajte čuvenom ulicom Via Montenapoleone i istražite butike svetski poznatih dizajnera.

Autobuski paket aranžmani za Uskrs:

02.05. MILANO / 6 dana od 159 evra

03.05. MILANO / 5 dana od 119 evra

Ultra last minute ponudu za uskršnje praznike možete pronaći za Beč. U pitanju je aranžman na 5 dana (dva noćenja) po ceni od 139 evra sa zakazanim polaskom 03.05. Beč u proleće pruža nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje kulture, istorije i umetnosti. Zadivljujuća arhitektura i bogata kulturna ponuda nekada carskog grada Beča čine ga jednom od omiljenih turističkih destinacija u svetu.

Beč
Bečfoto: Travelland

U maju Istanbul kao grad koji spaja dva kontinenta i kulturološke svetove, postaje posebno lep. Ovaj mesec donosi tople temperature, cvetne bašte i živopisne ulice koje pozivaju na istraživanje. Zato je agencija “Travelland” pripremila autobuski paket aranžman za Istanbul sa organizovanim polaskom 02.05. Slobodnih mesta ima po ceni od 129 evra za 6 dana.

Istanbul
Istanbulfoto: Travelland

A jedna od najmanjih prestonica Evrope će vas podjednako oduševiti. Ljubljanju često u turističkim brošurama nazivaju “drugim Pragom”. Ovaj grad reka, mostova i zelenih oaza možete posetiti od 03.05. na 5 dana po last minute ceni od 119 evra.

Pridružite se grupi zaljubljenika u putovanja i uživajte u čarima evropskim metropola tokom predstojećih prolećnih praznika.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili online putem sajta www.travelland.rs Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Bonus video:

02:16

KAKO PREŽIVETI JANUAR? Dve Nove godine, Božić, slave, zimski raspust, odmor, KAKO ISPRATITI SVE? Gavrilović: Banke su NUŽNO ZLO

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.