SAMOHRANI OTAC MILAN U SUZAMA, ŽENA NAPUSTILA NJEGA I ĆERKU: "Da nije bilo mojih roditelja..." (FOTO)
Milan Ćendić sa ćerkom, Foto: Printscreen/ TV Prva

POTRESNO

SAMOHRANI OTAC MILAN U SUZAMA, ŽENA NAPUSTILA NJEGA I ĆERKU: "Da nije bilo mojih roditelja..." (FOTO)

Ćendići u okolini nemaju nijednog komšiju, osim stričeve porodice

Objavljeno:

Porodica Ćendić živi u selu Donji Dubac, u Lučanima, i u jednom domaćinstvu živi Milan sa petogodišnjom ćerkom Magdalenom, i svojim roditeljima Perkom i Sredojem.

Iako danas samohrani otac, Milan je 2018. godine stao na "ludi kamen", a godinu dana kasnije postao je otac devojčice Magdalene. Nije se nadao da će ga ubrzo posle osnivanja porodice napustiti supruga i da će postati samohrani otac.

"Žena više nije htela da živi sa mnom, otišla je. Da mi nije oca i majke, uzeli bi mi ćerku", u suzama je pričao Milan u emisiji "Radna akcija sa Tamarom".

Porodica Ćendić živi u trošnoj kući staroj nekoliko generacija. Pravio ju je Milan deda, a polovina kuće napravljena je od drveta. To drvo smo obnovili novim brvnom, a na drugom zidanom delu kuće urađena je nova fasada. Drveni deo kuće je izolovan sa unutrašnje strane.

Pored potpunog renoviranja kuće, organizovanja odvojene spavaće sobe za Magdalenu i oca Milana, osposobljavanja kuhinje i kupatila, ekipa Radne akcije je napravila septičku jamu, a zajedno sa ekipom privatnika iz okoline Lučana, uredila je put do kuće rizlom.

1 / 3 Foto: Printscreen/ TV Prva

Ćendići u okolini nemaju nijednog komšiju, osim stričeve porodice, kuće u kojoj živi Sredojev rođeni brat sa porodicom.

Kuća je loše povezana sa glavnim putem, zbog čega su olakšali prilaz posipajući rizlu duž cele putanje.

Milan radi u Kraljevu u reciklaži sekundarnih sirovina i veoma je emotivan, brižan i posvećen Magadelni. Najveća želja mu je da Magdalena bude srećna i da završi školu.

Pored posla, svakog dana u dvorištu kuće provodi vreme sa svojom ćerkom, a vrlo često mu i sama Magdalena pomaže u "muškim poslovima".

Renoviranju kuće se nisu obradovali samo Milan i njegovi roditelji, već i petogodišnja Magdalena koja je konačno dobila svoju sobu i hrpu igračaka.

Domaćinstvo su oplemenili brojnim korisnim kućnim aparatima.

Bonus video:

00:51

HARIS DŽINOVIĆ O RAZVODU: Ja ne bih to radio iz prostog razloga što je porodica svetinja!

(Espreso / Prva / A.B/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.