PREDVIĐALI MU VELIKU KARIJERU, NJEGOVOM TALENTU I DANAS SE SVI DIVE: Bićete u ČUDU kad vidite kroz šta je PROŠAO
Foto: Marina Lopičić

iskreno je govorio

PREDVIĐALI MU VELIKU KARIJERU, NJEGOVOM TALENTU I DANAS SE SVI DIVE: Bićete u ČUDU kad vidite kroz šta je PROŠAO

Pevač je otkrio kroz šta je prošao prošle godine

Objavljeno:

Pop-rok pevač Vukašin Brajić, koji je široj javnosti postao poznat nakon učešća u "Operaciji trijumf" 2008/2009. godine u kojoj je osvojio drugo mesto, oduvek je bio dečko "bez dlake na jeziku".

Naime, Vukašin je sada u jednom podkastu otkrio da je sebi prošle godine pokušao da oduzme život.

- Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primeti. Bežao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osećao tu teskobu. Kada si u depresiji nemaš nikakav osećaj ni za šta, nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto. Sad imamo gomilu nekih popularnih bolesti na Instagramu, to nisu stvari za šalu, ali hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno, a ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu Srpsku Novu godinu na VMA. To je momemnat u kome sam ja shvatio da tamo sa druge strane nema ničega, a ako ovde nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da ja to više nikada neću da pokušam - ispričao je Vukašin u podkastu "Pričaonia Sanje Ćulibrk".

@princ.planet.podcast

" Bio sam na VMA, na ispiranju, nakon pokušaja da sam sebi oduzmem život " Nikad više! - Vukašin Brajić, najiskrenije o životnim bitkama! Pričaonica Sanje Ćulibrk!

♬ original sound - Princ Planet

Podsetimo, Vukašin Brajić bavio se i trgovinom kriptovalutama, o čemu je pre par godina pričao u intervjuu za "Blic" i rekao da misli da su kriptovalute budućnost.

- Mislim da su kriptovalute budućnost i da imaju perspektivu da zamene tradicionalni novac. Zarada od trgovine kriptovalutama, svakako, zavisi od kretanja tržišta, a cene valuta mogu znatno da osciliraju u toku samo jednog dana. Trenutno je bitkoin u svom drugom velikom rastu i skoro je dostigao najveću vrednost iz 2017. godine, ali bilo je i situacija kada je padao, pa je na dan proglašenja pandemije cena bila "samo" 3.800 dolara. Druga najpopularnija kriptovaluta, Ethereum, je sa 220 stigao do 500 evra, a u jednom trenutku je bio i 1.400 dolara - rekao je on tada.

Vukašin Brajić se proslavio kao takmičar muzičkog TV šoua "Operacija trijumf". Nakon toga je često imao samostalne svirke u raznim beogradskim kafićima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.