POSPITE SO U ODVOD PRE NEGO ŠTO LEGNETE DA SPAVATE I UJUTRU GLEDAJTE MAGIJU: Nećete verovati koliko dobro RADI
So u odvodu, Foto: Printscreen/Youtube/Kuhinja za 10

sjajno

POSPITE SO U ODVOD PRE NEGO ŠTO LEGNETE DA SPAVATE I UJUTRU GLEDAJTE MAGIJU: Nećete verovati koliko dobro RADI

Začepljeni odvodi mogu biti prava noćna mora, ali rešenje je možda bliže nego što mislite. Uz pomoć jednostavnog kuhinjskog sastojka, možete se rešiti neprijatnih mirisa i prljavštine u vašim cevima

Objavljeno:

Sve što vam je potrebno je obična so. Isprobajte ovaj trik i otkrijte kako možete očistiti odvod preko noći uz minimalan trud i maksimalan efekat. Jeste li ikada razmišljali o jednostavnom, ali efikasnom triku za čišćenje odvoda? Svi znamo koliko začepljeni odvodi mogu biti frustrirajući, ali postoji jednostavno rešenje koje možete isprobati već večeras. Sve što vam je potrebno je obična so.

Evo šta treba da uradite:

Pripremite so: Uzmite običnu kuhinjsku so. Možete koristiti bilo koju vrstu soli koju imate kod kuće.

Pospite so u odvod: Pre nego što odete na spavanje, pospite šoljicu soli direktno u odvod.

Kuhinjska so, So
foto: Profimedia

Ostavite preko noći: Pustite da so deluje tokom noći. So će početi da razgrađuje naslage i prljavštinu unutar cevi.

Ispiranje ujutro: Ujutro, isperite odvod sa dosta tople vode. Možete dodatno pojačati efekat tako što ćete dodati i malo sirćeta pre ispiranja.

So ima prirodna abrazivna svojstva koja pomažu u razgradnji masnoća i naslaga unutar odvoda. Takođe, može pomoći u eliminaciji neprijatnih mirisa. Kada se kombinuje sa toplom vodom, so efikasno uklanja prljavštinu, ostavljajući vaš odvod čistim i prohodnim.

Prednosti ovog trika:

Jednostavnost: Ne zahteva skupe proizvode niti poseban alat. Ekološki prihvatljivo: Koristite prirodne sastojke koji nisu štetni za životnu sredinu. Efikasnost: Ovaj trik može pomoći u prevenciji začepljenja i održavanju odvoda čistim.

Isprobajte ovaj jednostavan trik i uverite se sami u njegovu efikasnost. Ujutro vas može dočekati prijatno iznenađenje – odvod koji radi kao nov, bez neprijatnih mirisa i začepljenja.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.