KO JE SRPSKI KRALJ PAPRIKE? Od Njegoša žene bežale kao ĐAVO OD KRSTA, a onda je OVAKO našao LJUBAV SVOG ŽIVOTA
Njegoš Stojadinović, Foto: RINA

pažnja

KO JE SRPSKI KRALJ PAPRIKE? Od Njegoša žene bežale kao ĐAVO OD KRSTA, a onda je OVAKO našao LJUBAV SVOG ŽIVOTA

Za samo 24 sata od "usamljenog kralja paprika" postao je omiljeni neženja

Objavljeno: 09:44h

Njegoš Stojadinović je srpski poljoprivrednik koji je, nakon što je celoj zemlji ispričao da zbog posla kojim se bavi ne može da pronađe ženu, postao najpoznatiji u svojom poslu u zemlji.

Za samo 24 sata od "usamljenog kralja paprika" postao je omiljeni neženja.

Ovaj pošteni domaćin ustaje u 5 ujutru svaki dan, i u njegovom kraju sa razlogom ga zovu "nekrunisani kralj paprike".

On je nesebično delio na društvenim mrežama i savete za poljoprivrednike kada je reč o berbi ili setvi.

Jedino što mu je nedostajalo je žena.

Zbog posla sa poljoprivredom, devojke ga nisu htele ni pogledati.

"Devojke kad me vide ovako sa motikom, frezom i traktorom ne pada im napamet da sa mnom izađu. Današnje devojke žele provod i uživanje, ali ne može da se uživa ako se ne radi. Ovo ništa nije strašno, poljoprivreda je posao koji ja volim da radim, tačno je budem često i prašnjav i blatnjav, ali sam svoj gazda", rekao je ranije za RINU Njegoš.

On je prošle godine ozvaničio vezu sa devojkom koja se zove Slavica, a tada je za Telegraf rekao i šta mu se svidelo kod nje.

Njegoš Stojadinović
foto: RINA

"Ozvaničili smo vezu odmah. Devojka se zove Slavica i kaže da hoće u njivu, sa sela je cura. Ali ne treba joj to. Ima svoj posao, samostalna je. Najviše mi se svidelo to što je skromna, vredna i nromalna. Slažemo se i dogovaramo. Živimo blizu jedno drugog, i ona je iz Prijepolja", priča Njegoš.

Uprkos njoj, ostae devojke mu nisu prestajale da pišu i šalju kojekakve ponude.

"Jedva sam našao ovakvu devojku. Ove druge mi i dalje pišu i šalju zahteve za prijateljstvo, ali mene ne zanimaju uopšte. Slavica zna da mi i dalje pišu. Nije ljubomorna i razume me. Ja sam joj rekao da ne želim ni jednu drugu, da volim samo nju, a ja ne mogu nikom da zabranim da piše. Ona mi veruje, kaže i njoj isto pišu drugi muškarci, ali to nema veze", bio je iskren.

Podsetimo, Njegošu je nedavno i hakovan fejsbuk profil sa kojeg se redovno golašavao pa je upozorio sve građane.

- Na moj profil stigao je kod sa kojim je trebalo da verifikujem svoj nalog na fejsbuku. Pošto je to bilo poprilično učestalo, ja sam krenuo sa tim radnjama. Ostavio sam svoj broj telefona, nakon čega sam obavešten da ću dobiti odredjen kod koje je potom potrebno da unesem, odnosno prosledim. Nakon što sam ga dobio i prosledio nisam više mogao da se ulogujem na svoj profil, a ni na instagram jer su uvezani - kazao je za agenciju RINA, Njegoš Stojadinović iz Prijepolja.

01:56

OVAJ POLJOPRIVREDNIK IMA POSLA TOKOM ČITAVE GODINE, 24h DNEVNO: Sadi 3 različite kulture, samo na jednoj njivi ima 14.000 zasada

(Espreso zabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.