RUSKINJA ANGELINA POHVALILA SRPSKE MUŠKARCE ZBOG OVOGA: Usledila LAVINA KOMENTARA na mrežama, bolji su od RUSA po..
Ruskinja, Foto: Printscreen / Tik Tok / volimgelja

video

RUSKINJA ANGELINA POHVALILA SRPSKE MUŠKARCE ZBOG OVOGA: Usledila LAVINA KOMENTARA na mrežama, bolji su od RUSA po..

Rat u Ukrajini je izazvao mnoge promene, uključujući priliv ruskih državljana u Srbiju, što je rezultiralo stvaranjem novih zajednica i porodica

Objavljeno:

Angelina, Ruskinja koja se zaljubila u Srbina, podelila je na TikToku svoja iskustva i razloge zašto su joj srpski muškarci privlačni, što je izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama.

Angelina je rekla da, nakon dve godine života u Srbiji, može da iznese svoja zapažanja o razlikama između srpskih i ruskih muškaraca.

Prvo, naglasila je da su za Srbe porodica i deca prioritet, što ju je iznenadilo kada je došla u Srbiju. Istakla je koliko vremena srpski muškarci provode sa svojom decom, dodajući da nijedna od njenih drugarica iz Rusije nema oca.

Drugi razlog koji je navela je da su Srbi mirniji i manje agresivni u poređenju s Rusima. Kao treću prednost srpskih muškaraca, Angelina je istakla da u Srbiji muškarci više poštuju žene.

Takođe je primetila da se u Srbiji mnogi momci bave sportom, dok je u Rusiji to manje zastupljeno među mladim muškarcima.

Na kraju, Angelina je naglasila da su u Srbiji porodične vrednosti i dalje prisutne, dok su u Rusiji kod mlađe generacije te vrednosti manje izražene.

Nakon ove objave, usledili su mnogobrojni komentari. Muškarci su uglavnom podržali Angelinin stav, pitajući da li ima još slobodnih Ruskinja među njenim prijateljicama.

S druge strane, neki su se oštro usprotivili njenom viđenju. Na primer, jedna srpska devojka je istakla da srpski muškarci nisu ništa manje agresivni, dok je druga spomenula da su neki muškarci koji žive s roditeljima izuzetno nevaspitani i agresivni.

Ova priča pokazuje kako različiti kulturni konteksti mogu uticati na percepcije i kako su lična iskustva samo deo šire slike.

Reakcije na Angelininu objavu pokazuju da je stvarnost često složenija nego što se na prvi pogled čini, a svaka kultura ima svoje pozitivne i negativne aspekte.

BONUS VIDEO:

34:52

CENTRALNI DNEVNIK 02.05.2024.

(Espreso / Alo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.