ANDREA SNIMILA PROFESORA KAKO SE SAMOZADOVOLJAVA NA PREDAVANJU: Tvrdi da je zbog toga izgubila pravo na stipendiju
Ilustracija, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

ANDREA SNIMILA PROFESORA KAKO SE SAMOZADOVOLJAVA NA PREDAVANJU: Tvrdi da je zbog toga izgubila pravo na stipendiju

Sve je snimila svojim mobilnim telefonom, a slučaj je isti dan prijavila policiji

Objavljeno:

Hauard Robinson (68) bio je stalno zaposleni profesor na Univerzitetu Fordhem u Bronksu. Tokom predavanja u septembru 2020. godine studentkinja Andrea Morin snimila je video u kojem izgleda kao da masturbira, prenosi Njujork Post.

– Videla sam profesora iznad njegovog struka, posmatrala sam ga minut i po, a za to vreme se tresao, teško disao i govorio: Oh, j***te, da – izjavila je studentkinja u svojoj tužbi.

Sve je snimila svojim mobilnim telefonom, a slučaj je isti dan prijavila policiji.

Morin tvrdi da se prvo obratila školskim savetnicima koji su pokušali da je odvrate od prijave, ali je ipak prijavu podnela Stivu Albaneseu, pomoćniku dekana Univerziteta.

Poslala je mejl Albaneseu u kojem je podelila detalje navodnog incidenta, kao i video koji je snimila.

U tužbi stoji da je studentkinju profesor Robinson kontaktirao 12. septembra 2020. godine putem mejl u kojem ju je pitao “kako se oseća” i rekao da “misli na nju”.

Robinson se zbog otkaza žalio na sudu u Bronksu tražeći da ga vrate na poziciju profesora na Univerzitetu. On tvrdi da mu je zbog erektilne disfunkcije i manjka testosterona “praktično nemoguće da postigne erekciju ili da masturbira”.

Napisao je da nije masturbirao već se borio da ne mokri zbog povećane prostate i drugih zdravstvenih problema dok je sastavljao mejl za studente oko “PowerPoint” prezentacije.

Robinsona je na radnom mestu zamenila druga profesorka s punim radnim vremenom. Morin tvrdi da ju je nova profesorka zbog tužbe namerno rušila, te da je zbog toga izgubila pravo na stipendiju i nije na vreme završila studije.

(Espreso/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.