SMATRALI SU DA NE POSTOJI LEPŠA ŽENA OD NJE, ČAK JE BILA I LJUBAVNICA: Kad je SAHRANILA SINA uradila BIZARNU STVAR
Ova fatalna lepotica imala je buran život, Foto: printscreen/ instagram/ carlabrunimadit

neverovatno

SMATRALI SU DA NE POSTOJI LEPŠA ŽENA OD NJE, ČAK JE BILA I LJUBAVNICA: Kad je SAHRANILA SINA uradila BIZARNU STVAR

Život piše romane

Objavljeno:

Stefani Sejmur (55) je lepotica koja je svetsku javnost potpuno opčinila kada se pojavila u spotu grupe “Guns N’ Roses” za čuveni hit "November rain". Do kraja osamdesetih smatralo se da ne postoji lepša žena od nje i tu je krenuo njen vrtoglavi put ka uspehu.

Ova fatalna lepotica imala je buran život. Neretko su u medijima objavljivani detalji iz njene privatnosti. Manekenka se na snimanju zaljubila u pevača benda Aksela Rouza, sa kojim je tada otpočela vezu. Njihova ljubav trajala je nešto više od dve godine i bila je veoma turbulenta. Stefani je već bila sa nekoliko slavnih muškaraca, a pričalo se da je volela Čarlija Šina i Vorena Bitija. Sa samo 16 godina Stefani je bila u vezi sa tada 42-godišnjim Džonom Kazablankasom, šefom agencije za modele sa kojom je i ona potpisala ugovor.

Stefani se posle zaljubila u Bitera Branta, koji je zbog nje ostavio suprugu. Par se venčao 2009. godine, a 14 godina kasnije ona je zatražila poništenje braka, ali su se pomirili godinu dana kasnije.

Stefani je bila ljubavnica, ali to joj nije smetalo. Govorilo se da je spremna na sve da dođe do cilja. Naime, Aksel je nakon burnog prekida veze optužio za krađu vrednog nakita. Suđenje je počelo u veoma napetim tonom, ali su na kraju sklopili sporazum.

Pored burnih ljubavnih priča, za koje se verovalo da je ne dotiču previše, jedna tragedija joj se duboko urezala u srce i promenila je zauvek.

Dve godine nakon smrti sinaHarija Branta, Stefani je prvi put govorila o tome kako se nosi sa gubitkom svog najmlađeg sina, koji je umro od predoziranja sa 24 godine 2021.

- Ako mislim da bi Hari nešto voleo, uradim to, i to mi pomaže u mojoj tuzi - rekla je supermodel i majka četvoro dece u intervjuu za VSJ. Magazine.

Jedan od načina na koji je to uradila je tako što je zadržala sve njegove omiljene komade odeće i povremeno ih mešala u svoju garderobu. Poznata lepotica se prisetila da je njen pokojni sin oduvek voleo modu i da je počeo da kroji svoju odeću u osnovnoj školi.

Na jednom portretu, manekenka nosi Brantovo voljeno odelo Saint Laurent koji je dizajnirala Hedi Slimane, držeći blejzer preko grudi kako bi otkrila svoja gola leđa na kojima je kurzivom ispisano ime „Hari“ sa crvenim srcem.

- To je odelo koje stalno visi u svojoj svlačionici, što je ova velika soba u kojoj držim sve svoje stvari. Tu se šminkam. Ja živim u toj sobi. Pogledala sam jedno veče to odelo i rekla: 'Obući ću ga.' Pristajalo mi je.” I dalje je tako dobro obući njegovu odeću - dodajući da želi da nastavi da ovako dokumentuje Brantovu garderobu jer bi „mu se to svidelo“

Još nešto što je pomoglo manekenki i njenom mužu Piteru Brantu da se izleče je da pokušavaju da žive u ovom trenutku svaki dan, posebno zbog svojih unuka.

- Pokušavam samo da budem prisutna. Za mene je sa praznicima, a sigurna sam i mnogim drugim ljudima, sada je teško jer uvek razmišljam o tome šta nedostaje. Ne postoji ništa što mi je pomoglo da prođem kroz sve ovo više od mojih unuka - govorila je ova lepotica.

BONUS VIDEO:

03:48

NORMALNO JE DA SU GA IZBACILI, IMAM LOŠE ISKUSTVO S NJIM! Eva Ras šokirala stavom o Bikoviću! Progovorila o jednom postupku glumca

(Espreso/ Srećna Republika/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.