TRAŽI SE PRITVOR ZA DVE OSOBE: Oglasilo se TUŽILAŠTVO nakon teške nesreće u Kuršumliji
Ringišpil, Foto: 192 Printscreen

detalji

TRAŽI SE PRITVOR ZA DVE OSOBE: Oglasilo se TUŽILAŠTVO nakon teške nesreće u Kuršumliji

Takođe, način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koja može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka

Objavljeno: 16:17h

Nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu u Kuršumliji, sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Kuršumliji predložilo da se osumnjičenima Z.Lj i J.N. odredi pritvor, iz razloga jer postoje okolnosti koje ukazuju da će isti ometati postupak uticanjem na svedoke i saučesnike, i iz razloga jer je za krivično delo koje im se stavlјa na teret propisana kazna zatvora teža od 5 godina.

Takođe, način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koja može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Ringišpil
Ringišpilfoto: Facebook/Dejan Marković Milošević

Osumnjičenom Z.Lj. se stavlјa na teret da je bez propisanih mera za bezbednost i zdravlјa na radu pustio u upotrebu ringišpil i prodajom karata omogućio korišćenje istog od strane trinaest lica, koji su u toku vožnje, prilikom pucanja glavne cevi i rušenja konstrukcije ringišpila pali na beton i zadobili telesne povrede, dok je osumnjičeni J.N. kao zakupac placa omogućio postavlјanje i korišćenje predmetnog ringišpila iako je znao da isti ne zadovolјava propisane mere za bezbednost i zdravlјe lјudi.

Bonus video:

01:54

Radnik komunalnog govori o nesreći u Kuršumliji

(Espreso/Kurir/Biljana Roganović/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.