POZNATO STANJE NAJTEŽE POVREĐENE DEVOJČICE U KURŠUMLIJI!
Hitna pomoć / ilustracija, Foto: RINA

nezgoda u kuršumliji

POZNATO STANJE NAJTEŽE POVREĐENE DEVOJČICE U KURŠUMLIJI!

Danas oko 13.30 sati dogodila se stravična nesreća kada je popustila konstrukcija na ringišpilu u Kuršumliji koji je pao i tom prilikom povređeno je više osoba

Objavljeno: 19:17h

Oko 15.30h, u pratnji lekara HMP iz Prokuplja, u UC UKC Niš, dovezeno je najteže povređeno dete (12) nakon incidenta u Kuršumliji.

Nakon primarnog zbrinjavanja i na osnovu urađene hitne dijagnostike u ZC u Prokuplju, utvrđene su teške neurohirurške povrede.

Devojčica je životno ugrožena

Pacijentkinja je odmah hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu i zbog trenutnog, životno ugrožavajućeg stanja, ona je intubirana i nalazi se u medicinski indukovanoj komi.

Kuršumlija
Kuršumlijafoto: 192 Printscreen

Podsećamo, danas oko 13.30 sati dogodila se stravična nesreća kada je popustila konstrukcija na ringišpilu u Kuršumliji koji je pao i tom prilikom povređeno je više osoba, uglavnom dece, potvrđeno je u policijskoj upravi u Prokuplju.

- Zbrinuto je ukupno 13 dece, od toga je jedna devojčica u teškom stanju jer je zadobila životno ugrožavajući povrede. Ona je prebačena u Klinički centar Niš na Neurohiruršku kliniku - rekao je načelnik Hitne pomoći Slaviša Došović za "Blic".

Bonus video:

00:20

JEZIVO! Deca na ringišpilu proleću iznad automobila

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.