ODREĐEN PRITVOR NARKO BANDI KOJA JE "PALA" SA 70 KG KOKAINA: Zaplenjen novac, vozila...
Policija/Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

dolijali

ODREĐEN PRITVOR NARKO BANDI KOJA JE "PALA" SA 70 KG KOKAINA: Zaplenjen novac, vozila...

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu

Objavljeno: 15:18h

Okrivljenima D. K. (41) iz Čajetine, V. V. (39) iz Bačkog Jarka, I. P. (50) iz Inđije, M. V. (34) iz Priboja i L. S. (52) iz Vrnjačke Banje sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal odredio je pritvor, koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenima D.K., V.V., I.P., M.V. i L.S. određen iz zakonskih razloga, odnosno usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Okrivljenima D.K., V.V., I.P. i M.V. na teret je stavljeno izvršenje po jednog krivičnog dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela sa krivičnim delom neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je okrivljenom L.S. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela sa krivičnim delom neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246 stav 5 u vezi sa stavom 1 KZ.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Podsetimo, sumnja se da su oni prodavali kokain na teritoriji Srbije i u zemljama zapadne Evrope, a u prethodnom periodu u Srbiji, Nemačkoj, Italiji i Francuskoj zaplenjeno je oko 70 kilograma ove droge i uhapšeno pet članova ove organizovane kriminalne grupe.

Pretresom stanova na više lokacija koje su koristili uhapšeni D. K., V. V., I. P., M. V. i L. S. zaplenjena je veća suma novca, više luksuznih vozila, kao i drugi predmeti koje su, kako se sumnja, koristili za izvršenje krivičnih dela.

Bonus video:

01:08

DROGA SE ORGANIZOVANO ISPORUČUJE VOJNICIMA NA FRONTU! Zorić: Video sam da su OVO koristili naši neprijatelji da ne bi OSEĆALI BOL

(Espreso/Telegraf/E.H./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.