ZAUSTAVILI IH NA GRANICI, ONI BEZ PARDONA REKLI DA NEMAJU NIŠTA DA PRIJAVE: Carinici otvorili AUTOMOBIL, pa...
Paket sa drogom, Foto: Carina info

DOLIJALI NA GRANICI

ZAUSTAVILI IH NA GRANICI, ONI BEZ PARDONA REKLI DA NEMAJU NIŠTA DA PRIJAVE: Carinici otvorili AUTOMOBIL, pa...

Na postavljeno pitanje da li imaju nešto da prijave, žena koja je upravljala vozilom, kao i njen suvozač su izjavili da sa sobom nose samo lični prtljag

Objavljeno:

Carinski službenici su 15. februara 2024. godine, u saradnji sa policijom,na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja droge skrivene u naslonu jednog suvozačkog sedišta.

Pokušaj krijumčarenja je otkriven sat vremena iza ponoći, kada je na red za izlaznu kontrolu pristigao pežo 308 kojim su muškarac i žena putovali iz Preševa ka Beču.

Na postavljeno pitanje da li imaju nešto da prijave, žena koja je upravljala vozilom, kao i njen suvozač su izjavili da sa sobom nose samo lični prtljag.

1 / 4 Foto: Carina info

Međutim, tokom detaljne kontrole, otkriveno je da se u naslonu suvozačkog sedišta krije 5 paketa oblepljenih sivom selotejp trakom, ispunjenih praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je reč o heroinu.

Merenjem otkrivenih paketa, utvrđeno je da se radi o ukupnoj količini od 1.569 grama droge, nakon čega su krijumčareni narkotici zajedno sa putnicima i vozilom predati policiji u dalju nadležnost.

Bonus video:

01:40

TI MLADIĆI SU ŠMRKALI HEROIN! Stručnjak za prevenciju narkomanije o šok-prizoru iz parka u Šumicama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.