MARKO IZ BEOGRADA ZATEKAO ZAPALJEN AUTO NA LEFKADI: Sumnja da je požar PODMETNUT! (FOTO)
Grčka / Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/Prometne zgode i nezgode

UŽAS!

MARKO IZ BEOGRADA ZATEKAO ZAPALJEN AUTO NA LEFKADI: Sumnja da je požar PODMETNUT! (FOTO)

"Strašno je šta se desilo i svi sumnjamo da je požar podmetnut"

Objavljeno:

Marko Todorčević (38) iz Beograda bio je na letovanju sa verenicom u blizini Lefkade u Grčkoj kada je jednog jutra buknuo požar i uništio do neporepoznatljivosti njihov "golf 6".

Kako nam je naveo Beograđanin, u požaru je uništen njegov "golf" star deset godina, "fijat kumbro" star samo godinu dana od jednog Novosađanina i treći automobil makedonskih državljana. Ta tri vozila bila su parkirana jedan pored drugog.

"Na letovanje smo došli 31. jula i sve je bilo zaista odlično, lepo smo se provodili, sve do 9. avgusta kada nam se probudio vlasnik vile u kojoj smo odseli. Kad smo izašli, videli smo vatru i sve je delovalo dramatično", kaže Marko Todorčević i dodaje:

"Vatrogasci su nekako uspeli da ugase požar, ali naši automobili su potpuno izgoreli, i to na privatnom parkingu vile. Automobili su bili u hladovini.

Kako dalje navodi Todorčević je nakon uviđaja sa ostalim vlasnicima izgorelih automobila otišao da da izjavu u policijskoj stanici.

"Strašno je šta se desilo i svi sumnjamo da je požar podmetnut. Nažalost, mi nemamo kome da se obratimo, njihova policija rekla nam je da nema ništa od toga i da se takve stravi dešavaju. Takođe, naveli su da je požar usledio usled neispavnog džeka, što je posle 15 sati stajanja u hladu prosto nemoguće", rekao je on i dodao:

"Uplašili smo se za našu bezbednost. Iz agencije preko koje smo rezervisali smeštaj rekli su nam da oni nemaju ništa s njim i da je u pitanju privatni posed. Mi se samo pitamo ko će nama nadoknaditi štetu za zapaljene automobile. Ovo je zaista strašno što se desilo i sumnjamo da se sve to desilo jer smo Srbi.

Bonus video:

01:36

VATRA JE BILA TOLIKO JAKA, SPASAVALI SMO SVETINJE Detalji drame prilikom požara u manastiru Vraćevšnica kod Gornjeg Milanovca

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.