KAKO JE OVO SMELO DA SE DESI U SLAGALICI? Takmičar oštećen zbog VELIKE GREŠKE - voditeljka NIJE NI REAGOVALA, ŠOK
Slagalica, Foto: Printscreen/Youtube/RTS SLAGALICA - ZVANIČNI KANAL

KVIZ

KAKO JE OVO SMELO DA SE DESI U SLAGALICI? Takmičar oštećen zbog VELIKE GREŠKE - voditeljka NIJE NI REAGOVALA, ŠOK

Tom prilikom, iako je sve bilo isto, program je dao odgovor da je samo dva simbola pogodio, dok je treći na pogrešnom mestu

Objavljeno: 15:25h

Gledaoci širom Srbije koji pasionirano prate najdugovečniji kviz "Slagalica" koji se emituje na Prvom programu RTS-a, sinoć su uočili nepravilnost koja je podigla veliku buru na društvenim mrežama.

Igra "Skočko" koja je jedna od omiljenih igara publike u "Slagalici" sinoć je, najverovatnije usled greške kompjutera, podigla veliku prašinu budući da je takmičar Miroljub oštećen tokom pogađanja kombinacija. Naime, on je već u prvom pogađanju dao tri tačne pozicije, i preostalo mu je samo da poređa pravilno još jedan simbol.

Tri simbola za koja je mislio da je pogodio, ponovio je i u drugoj koloni. Tom prilikom, iako je sve bilo isto, program je dao odgovor da je samo dva simbola pogodio, dok je treći na pogrešnom mestu.

- Tri pogođena, jedan nije na mestu - saopštila je i voditeljka kviza.

Ovo se kasnije ispostavilo kao greška.

Gledaoci pobesneli

Naime, već u trećem polju Miroljub je ponovio kombinaciju sa tri pogođena mesta iz prve kolone, da bi u četvrtom, dodajući simbol skočka, dao dobitnu kombinaciju, te osvojio 15 poena. Miroljub je kasnije, na kraju igre i odneo pobedu.

Upravo ta greška je bila povod da se na društvenim mrežama podigne bura.

"Sasvim nova greška "Slagalice", "Mislio sam da se ovakav promah "Slagalici nikada neće dogoditi", "Slagalica propo", samo su bili neki od komentara nezadovoljnih gledalaca.

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

(Espreso/Blic/Stevica Rajčetić/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.