SRBI GUTAJU KNEDLE ZBOG VIŠNJE IZ BEOGRADA: Zbog POSVETE koju je napisala bratu i KAMEN BI ZAPLAKAO
Rođendan, Foto: Aleksei Ivanov / Panthermedia / Profimedia

dirljivo

SRBI GUTAJU KNEDLE ZBOG VIŠNJE IZ BEOGRADA: Zbog POSVETE koju je napisala bratu i KAMEN BI ZAPLAKAO

Porodične uspomene, pogotovo one iz najranijeg detinjstva uvek izazivaju setu. Upravo zato jedan poklon od pre 35 godina, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Jedna Višnja iz Beograda sa mamom i tatom na poseban način je čestitala rođendan svom bratu Marku davnog 10. maja 1989. godine. Knjiga o grčkoj mitologiji bila je zapakovana u beli papir na kojem je stajala emotivna poruka jedne sestre koja je u svom bratu videla pravog heroja.

Upravo zbog te poruke objava koja se pojavila na forumu "Redit" izazvala je veliku pažnju javnosti.

Mom dragom bratu Marku, super policajcu, mornaru Popaju koji me čuva od strašnog vuka Kojadina za njegov 4. rođendan od njegove seke Višnje i mame i tate. Beograd. 10, maj 1989.", stajalo je napisano unutar emotivne posvete.

"I kamen bi zaplakao"

Višnja i Marko su danas odrasle osobe i možda imaju svoje porodice, ali ova njihova naklonost i ljubav brata i sestre, čak i posle 35. godina, provejava sa stranica lepo očuvane knjige.

To su primetili i korisnici "Redita" koji su oduševljeno nizali komentare ispod objave.

"Ovo su bila vremena, brate", "Super poklon za njegov rođendan", "Lepo", bili su samo neki od komentara koji je objavljen (možda baš od strane Višnje ili Marka" na "Reditu" uz opis "I kamen bi zaplakao".

Bonus video:

00:55

NEKADA OMILJENI PREDMET, A SADA GA IZBEGAVAJU! Šok statistika: Deca ne umeju da urade kolut unapred, MANJE OD 15% SE BAVI SPORTOM

(Espreso/Blic/Stevica Rajčetić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.