POHOTNA NASTAVNICA ZAVELA UČENIKA (11) TRI MESECA PRE SVADBE: Majka slučajno čula njihov razgovor, SKANDALČINA
Nastavnica, Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Anavarza Kalesi

ŠOK

POHOTNA NASTAVNICA ZAVELA UČENIKA (11) TRI MESECA PRE SVADBE: Majka slučajno čula njihov razgovor, SKANDALČINA

Tada su roditelji mališana pronašli poruke koje je dečak razmenjivao sa nastavnicom

Objavljeno:

Nastavnica u osnovnoj školi u Viskonsinu uhapšena je prošle sedmice zbog sumnje da je zavela i ljubila se sa učenikom petog razreda.

Medison Bergman (24), koja bi trebalo za tri meseca da se uda, osumnjičena je za zlostavljanje dečaka (11). Za slučaj se saznalo kada je majka dečaka slučajno čula razgovor koji je njen sin vodio sa učiteljicom.

Tada su roditelji mališana pronašli poruke koje je dečak razmenjivao sa nastavnicom. Otac je besan odjurio uškolu sa dokazima.

U porukama je nastavnica podsećala na njihove susrete u učionicama tokom odmora ili posle časova. Navodila je kako je uživala dok je dečak dodiruje i dok se ljube.

U njenoj torbi policija je pronašla fasciklu sa imenom dečaka, u kojima je čuvala rukom ispisane poruke u kojima se navodi koliko je dečak uživao dok se ljube.

"Imam rođaku koja je 5. razred i ne mogu da zamislim nekom muškarca koji sa njom priča na način na koji ti i ja pričamo. Znam da imamo posebnu vezu. Ja tebe volim više od bilo koga na svetu, ali moram da budem odrasla i okončam ovo", piše u jednoj poruci Bergmanove.

U ovom trenutku nije poznato koliko dugo je zlostavljanje trajalo. Bergmanova je na saslušanju policiji rekla da je broj dečaka dobila od njegove majke u decembru prošle godine kada ju je dečakova porodica pozvala da, kao obožavana nastavnica, dođe da ih poseti tokom zimskog raspusta.

Tog istog meseca Medison se verila sa mladićem sa kojim je godinama bila u vezi.

Prema navodima iz istrage, nastavnica je tražila advokata kada su je inspektori pitali o porukama koje su pronašli.

Dok traje istraga Medison je suspendovana i zabranjeno joj je da bude u kontaktu sa učenicima, njihovim roditeljima i kolegama iz škole.

Bergmanova je u školi počela da radi 2022. godine. Na teret joj se stavlja seksualno zlostavljanje deteta i puštena je uz kauciju od 25.000 dolara.

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.