KAKO GA NIJE SRAMOTA? Princ Vilijam RAZBESNEO SVE onim što je uradio na ĆERKIN ROĐENDAN, bićete ZGROŽENI (VIDEO)
Princ Vilijam, Foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL

VELIKA BRITANIJA

KAKO GA NIJE SRAMOTA? Princ Vilijam RAZBESNEO SVE onim što je uradio na ĆERKIN ROĐENDAN, bićete ZGROŽENI (VIDEO)

Ovim potezom Vilijam je razbesneo svoje obožavatelje

Objavljeno: 12:51h

Princeza Šarlot je ovog četvrtka proslavila 9. rođendan, a njena majka, Kejt Midlton, ovim povodom tradicionalno je objavila ćerkin portret.

"Srećan deveti rođendan, princezo Šarlot! Hvala svima na današnjim ljubaznim porukama", stoji u objavi uz napomenu da je fotografiju napravila princeza od Velsa.

Princeza Šarlot je Vilijamovo i Kejtino srednje dete i treća je u redu za presto.

Inače, kraljevska porodica zamolila je obožavatelje za privatnost dok se Kejt bori s karcinomom, a u poslednje vreme šire se brojne teorije zavere o lošem odnosu princa i princeze od Velsa. Glasine je sada dodatno pojačala i činjenica da je princ Vilijam ćerkin rođendan proveo na prvoj utakmici polufinala UEFA Evropske lige konferencija, piše Mirror.

Fotografi su ga snimili u dobrom raspoloženju dok je u rediteljskoj loži navijao za Aston Vilu, a nije mogao da sakrije sreću kada je njegov omiljeni klub zabio gol.

Ovim potezom Vilijam je razbesneo svoje obožavatelje, a mnogi su se pitali zašto na utakmicu nije poveo Šarlot, koja je velika ljubiteljka sporta.

Podsetimo, Kejt i Vilijam nedavno su proslavili 13. godišnjicu braka, a prošli su dug put od upoznavanja, braka pa sve do teških trenutaka koje sada prolaze zbog njene bolesti. Mnogi smatraju da će ih njeni odlasci na hemoterapiju razdvojiti i da neće opstati u braku.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Kurir/Mirror/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.