"OČI SU JOJ BILE ISKRIVLJENE, POČELA JE DA SE GRČI": Misteriozna smrt majke dvoje dece izazvala šok u avionu!
Amerikanka Stefani Smit, Foto: Facebook/Stefanie Smith

preminula u avionu

"OČI SU JOJ BILE ISKRIVLJENE, POČELA JE DA SE GRČI": Misteriozna smrt majke dvoje dece izazvala šok u avionu!

Smitova, njen dečko i još jedan par (Marija Janoti i Klej Šarp) ostali su pet dana i noći u all-inclusive hotelu u Dominikanskoj Republici

Objavljeno:

Amerikanka Stefani Smit pijuckala je mohito od jagoda pored bazena i uživala u večeri u karipskom letovalištu sa pet zvezdica. Sledećeg dana se ukrcala u avion. Ubrzo je počela da se grči. Pre nego što je avion uspeo da sleti, 41-godišnja Stefani je već bila mrtva.

Smitova, njen dečko i još jedan par (Marija Janoti i Klej Šarp) ostali su pet dana i noći u all-inclusive hotelu u Dominikanskoj Republici.

Njena šokirana porodica čeka rezultate privatne obdukcije da vidi šta je moglo da ubije rendgensku tehničarku iz Indijane, koja nije imala očiglednih zdravstvenih problema. Majka dvoje tinejdžera, Koena (18) i Mejsi (16), rekreativno se bavila sportom, a čak je koristila i teretanu hotela dok je bila na odmoru u Dominikanskoj Republici.

Dva para su rezervisala sobe u hotelu Grand Bavaro, luksuznom odmaralištu na plaži sa tri bazena, terenom za golf, privatnim batlerima i ličnim trenerima.

Suncem okupana odmarališta Punta Kana našla su se pod lupom javnosti nakon što je deset američkih turista umrlo u njima od 2018. do 2019. godine. Istraga FBI-a je otkrila da nije bilo ništa sumnjivo u vezi smrti, koje su opisane kao nepovezane i pripisane prirodnim uzrocima.

- Nismo ni izašli iz odmarališta, nije bilo potrebe. Uvek sam se tamo osećala veoma bezbedno. Hrana je bila odlična. Sve je bilo veoma čisto, veoma dobro održavano - rekla je Marija, koja je već nekoliko puta bila u Grand Bavaru, gde sobe koštaju od 700 dolara po noći.

Hronologija smrti

Dve žene su umereno pile noć ranije. Marija je odbacila svaku sugestiju da se njena prijateljica drogirala. Poslednjeg dana boravka u Dominikanskoj Republici, parovi su otišli ​​sa plaže oko 17 časova, otišli ​​u sobe, istuširali se i našli u restoranu El Galeon.

Marija i Stefani su izabrale isto predjelo, odrezak i flašu vina koja je otvorena i sipana ispred njih. Niko u grupi se nije žalio da mu je loše u bilo kojoj fazi putovanja, a ni te noći nije bilo drugačije, dodala je Mari.

Nakon toga, Stefani i njen dečko proveli su oko sat vremena u sobi Marije i Kleja, sređujući utiske o svom "neverovatnom" odmoru, obećavajući da će to ponoviti.

Marija i Klej žive u državi Džordžija, pa su se vratili avionom koji je poleteo nekoliko sati posle leta 2790 American Airlinesa. Ali otkrila je novinarima Dejli Mejla šta se dogodilo na letu. Partner preminule, koji joj je sve ispričao, želeo je da ostane anoniman.

Rekao je da joj je glava bila nagnuta nazad u sedištu. Oči su joj bile iskrivljene, pa je prvo pomislio da se šali.

- Tada je počela da se grči, on je pozvao pomoć, pokušali su da je reanimiraju, a pilot je odlučio da pozove na sletanje - ispričala je Marija.

U 18:12 po lokalnom vremenu kontrolori letenja na britanskim ostrvima Turku i Kaikos dozvolili su da avion sleti.

Stefani je hitno prevezena u medicinski centar Češir Hol gde je proglašena mrtvom. Uzrok Stefanine smrti nije odmah utvrđen i istraga je u toku, saopštile su vlasti Turksa i Kajkosa.

Njen brat Kris Volc rekao je za Dejli mejl da ne zna da njegova sestra ima zdravstvenih problema.

Stefani, koja je radila u bolnici OrtoIndi u Indijanapolisu, nedavno se razvela od Erika Smita, oca njihovo dvoje dece.

Sadašnjeg partnera upoznala je pre oko godinu i po dana.

- Stefani je upravo izgradila potpuno novu prelepu kuću. Imala je odličan posao, dvoje sjajne dece. Apsolutno sve joj je išlo na ruku - zaključila je Marija Janoti.

Bonus video:

03:35

AMERIKANCI DIZAJNIRALI AVION ZA BUDUĆI RAT Stručnjaci bez dileme: Rusija kaska zbog rata, dve godine su u vojnoj operaciji

(Espreso/Jutarnji list/Daily mail/Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.