DEČAKU (15) POLOMLJENA LOBANJA I KOSTI LICA! Detalji prebijanja u centru Vukovara, oglasila se i policija
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

UŽAS

DEČAKU (15) POLOMLJENA LOBANJA I KOSTI LICA! Detalji prebijanja u centru Vukovara, oglasila se i policija

Do prebijanja je došlo u subotu oko 22 sata

Objavljeno:

Grupa dečaka pretučena je u centru Vukovara u subotu oko 22 sata, a trojica dečaka starih između 15 i 16 godina primljena su zbog povreda u KBC Osijek, piše 24 sata.

- Trojicu maloletnika 2008. i 2009. godište zaprimili smo u KBC Osijek, nalaze se na odelu dečje hirurgije. Dvojica su hospitalizovana, a treći s lakšim telesnim povredama je otpušten. Od dvojice koja su ostala u bolnici, jedan ima teže telesne povrede, frakturu lobanje i kosti lica, a drugi ima lakše telesne povrede kao što su kontuzije glave, stomaka i grudnog koša - rekao je dežurni lekar iz KBC Osijek.

Još uvek se ne zna zašto je došlo do fizičkog napada, niti ko je uključen, pišu hrvatski mediji, a policija je izdala kratko saopštenje.

- Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. januara 2024. godine primila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Štrosmajera , oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažovana hitna medicinska pomoć i u toku je sprovođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja - naveli su iz PU vukovarsko-srijemske.

Bonus video:

00:12

Tuča nasred ulice u Žarkovu

(Espreso/ 24sata/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.