"IMAĆU DOVOLJNO MUNICIJE DA UBIJEM SVAKOGA": Strašna pretnja stigla u školu u Podgorici, nastava odmah obustavljena
Crnogorska policija, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

šta se ovo dešava?

"IMAĆU DOVOLJNO MUNICIJE DA UBIJEM SVAKOGA": Strašna pretnja stigla u školu u Podgorici, nastava odmah obustavljena

Direktor škole Ersan Spahić potvrdio je Portalu RTCG da je preteći mejl stigao rano jutros, te da je obaveštena Uprava policije i Ministarstvo prosvete

Objavljeno:

Podgorička srednja škola "Vaso Aligrudić" dobila je jutros u 2.32 sata preteći mejl u kojem se navodi da će "u petak 15.03.2024. godine doći do bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom."

Direktor škole Ersan Spahić potvrdio je Portalu RTCG da je preteći mejl stigao rano jutros, te da je obaveštena Uprava policije i Ministarstvo prosvete.

"Oko 5 i 45 smo ga pročitali, i obavestili nastavnike na zvaničnoj viber grupi, da jave učenicima da neće biti redovne nastave. Kao i da će se nastava odvijati onlajn. Isto tako smo odmah obavestili upravu policije, kao i ministarstvo prosvete", rekao je Spahić.

"Sutra, petak 15.03.2024. godine doći ću do našeg bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom. Imat ću dovoljno municije da ubijem svakoga. Kada stignem neće biti nikoga spašenog. Ako vidim bilo koga, pucaću. Boriću se do smrti, svaki nastavnik, svaki učenik. Molim Vas, poslušajte moje upozorenje, budite na oprezu i budite spremni. Svima koji ovo čitaju, srećno sutra, neću pokazati apsolutno nikakvu milost", piše u mejlu.

Direktor škole je istakao da je uprava "obezbedila efikasnost organizacije da učenici ne budu danas u školi".

Bonus video:

06:07

ZABRANJENO MU DA ULAZI U DRŽAVU, JER JE PRETNJA PO JAVNO ZDRAVLJE BIH?! Jović: Sulud paradoks, lupe vam zabranu i tu STAJE SVE

(Espreso/ RTCG/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.