DVOGODIŠNJE DETE NASTRADALO U NESREĆI U SARAJEVU! Na mestu ostalo mrtvo
Bosanska policija, Foto: Profimedia

HOROR

DVOGODIŠNJE DETE NASTRADALO U NESREĆI U SARAJEVU! Na mestu ostalo mrtvo

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, koji su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo stalnih sudskih veštaka saobraćajne i mašinske struke

Objavljeno:

Dvogodišnje dete nastradalo je u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak u popodnevnim časovima dogodila u Sarajevu.

Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo, u 17.45 sati, na putu prema dvorištu kuće u ulici Bojnička, opština Ilidža, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do udara i obaranja na deteta na kolovoz.

Automobil "Mercedes" kojim je upravljao A.H. je udarilo dete, a u ovoj saobraćajnoj nesreći, od zadobijenih povreda, na mestu nesreće je smrtno stradalo dete, čiju smrt je konstatovao lekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, piše Klix.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, koji su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo stalnih sudskih veštaka saobraćajne i mašinske struke.

Istog dana, u 21.15 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo Teška krivična dela protiv sigurnosti javnog saobraćaja, a u vezi sa krivičnim delom Ugrožavanje javnog saobraćaja, slobode je lišen 34-godišnji vozač A.H. i predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Bonus video:

00:08

Saobraćajna nesreća na auto-putu kod Autokomande

(Espreso/ Klix.ba/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.