"CEO MOJ ŽIVOT JE TEŠKA BORBA, SNALAZIM SE KAKO ZNAM I UMEM": Bosanski Hulk za Espreso otrkiva TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU
Bosanski Hulk, Foto: Printscreen/youtube/Srećko Stipović

borba

"CEO MOJ ŽIVOT JE TEŠKA BORBA, SNALAZIM SE KAKO ZNAM I UMEM": Bosanski Hulk za Espreso otrkiva TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU

"Kada se nešto mora, nije mi teško, vjerujte"

Objavljeno:

Hamdiju Ramulja iz Viteza u Bosni i Hercegovini svi znaju kao "Bosanskog Hulka". Otac petoro dece privukao je pažnju javnosti zbog svoje neverovatne snage i sposobnosti.

Ovaj muškarac je jedan od retkih koji može da pobedi čak i konja u nošenju teškog tereta. Čak se i jedan prodavac konja uplašio da se opkladi sa Hamdijem da li konj može povući više tereta.

"Ja sam beton armirani, nema zime za mene“, kaže Hamdija u jednom od videa na kanalu Srećka Stipovića i umiva se snegom.

Još jedan od razloga zbog kojih je privukao pažnju su teški uslovi u kojima živi sa porodicom na selu. Videvši tešku materijalnu situaciju sedmočlane porodice, dobri ljudi širom sveta pomogli su da oni dobiju novu kuću u kojoj će moći da vode pristojan život. Pored kuće, porodica je dobila i konja, a kasnije i ovce i koze, s obzirom na to da je Hamdija jednom prilikom u intrevjuu za medije izjavio da bi voleo da se bavi stočarstvom i poljoprivredom.

Kako je za Espreso ispričao, on je "digao ruke" od traženja posla u nekom privatnom ili javnom preduzeću, i trenutno radi "sam za sebe".

"Ponuda za posao je bilo raznih, ali sve su to bile laži. Niko mi nije ponudio siguran posao. Sam izdržavam sedmočlanu porodicu i nije lako, borim se za njih kako znam i umem, ceo moj život je borba. Trenutno imam ovce i koze i tome sam se najviše posvetio i trenutno radim sam za sebe", priča za Espreso Hamdija Ramulj.

Kaže da se celog života bori i "preživljava" te da mu je težak fizički posao jedini način da zaradi sa svoju porodu.

Kada se nešto mora, nije mi teško, vjerujte. Svašta znam da radim, ali ono od čega najviše zavisimo su drva koja berem u obližnjim šumama. Međutim, ja rizikujem. Već sam jednom zaglavio 8 dana zatvora u Busovači jer nisam imao da platim kaznu od 800 km. Mi živimo od danas do sutra", priča dalje naš sagovornik.

Otkrio nam je da je čak pokušao da ode u drugu zemlju kako bi zaradio novca.

"Jednom prilikom smo otišli u Francusku na azil, ali smo i tamo imali ružna iskustva od toga da smo gdje smo boravili 2 mjeseca pod šatorom na ulici do toga da smo na kraju protjerani iz zemlje. I takav nam je čitav život - borba bez ikakvih primanja", otkriva nam Hamdija Ramulj.

Hamdija ima čak i svoj Tik Tok nalog i na njemu gotovo svakodnevno objavljuje snimke iz šume ali iz svog domaćinstva gde demnostrira svoju snagu i promoviše da život na selu i teški fizički poslovi ne treba da budu razlog stida.

U jednom od poslednjih video snimaka Youtube kanala Srećka Stipovića, "Bosanski Hulk" podiže najveću ručno kovanu sekiru u BiH.

„Ovo ne može niko“, rekao je Hamdija i presekao panj i pokazavšisvoju snagu.

Osim toga što je na Tik Toku već skupio preko 50 hiljada pratioca, neki od njegovih videa imaju preko milion pregleda. Pratioci ne kriju divljenje, te se u komentarima samo nižu poruke podrške.

"Respekt 100% !", "Sila si brate..", "Zdrav i živ bio brate", "Skidam kapu, ali čuvaj se prijatelju", samo su neki od komentara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.