Uhapsili ga, teretili da diluje vutru, ali sada je svemu došao kraj! (FOTO)
Foto: Reuters

DOBRO JE PROŠAO

Uhapsili ga, teretili da diluje vutru, ali sada je svemu došao kraj! (FOTO)

"Z-Bo" je osuđen na 150 sati društveno-korisnog rada i uslovnu kaznu na godinu dana, odnosno ovaj slučaj biće mu tada izbrisan iz dosijea ukoliko ispoštuje ovu presudu, prenose američki mediji

Objavljeno:

Mnoge je pre mesec dana zabezeknula vest da je policija uhapsila košarkaša Zeka Rendolfa (36) zbog posedovanja marihuane koju je imao nameru da preproda, pre svega jer je ovaj sjajni krilni centar tokom karijere zaradio gotovo 200 miliona dolara. Nova "četvorka" Kingsa odmah je demantovala te optužbe, a prema pisanju "Bleacher Reporta" postigao je dogovor po kome neće ići u zatvor, nakon što je slučaj preinačen.

foto: Reuters

"Z-Bo" je osuđen na 150 sati društveno-korisnog rada i uslovnu kaznu na godinu dana, odnosno ovaj slučaj biće mu tada izbrisan iz dosijea ukoliko ispoštuje ovu presudu, prenose američki mediji. Sada se u slučaju pominje samo "opiranje pri hapšenju", te više nema reči o "nameri preprodavanja i poseda droge", koju je već ranije njegov agent Rejmond Broders oštro odbacio. Iskusni košarkaš je ovog leta stigao u Sakramento sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 24 miliona dolara, a prethodno je igrao za Portland, Kliperse, Njujork i Memfis.

BONUS VIDEO: Bogdan posle trijumfa nad Italijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.