OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Obradović završio na patosu - neviđen džumbus u Istanbulu! (VIDIEO)
Obradović na meču protiv Fenera, Foto: SeskimPhoto / imago sportfotodienst / Profimedia

haos

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Obradović završio na patosu - neviđen džumbus u Istanbulu! (VIDIEO)

Srpski trener nije mogao da sakrije emocije

Objavljeno: 11:21h

Košarkaši Monaka su izjednačili protiv Fenerbahčea na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, nakon što su slavili posle drame u Istanbulu.

Po završetku meča je došlo do velikog haosa, pošto su košarkaši Monaka ušli u sukob sa domaćim navijačima.

Koliko je utakmica bila uzbudljiva, govori i snimak kada se Saša Obradović baca na parket posle jednog lošeg napada svog tima.

Srpski strateg se oglasio nakon turbulentnog meča i podsetio se tuče iz Madrida prošle sezone u kojoj su učestvovali igrači Reala i Partizana.

- Bez obzira na to da li smo dobili utakmicu, trebalo je da se vratimo u našu svlačionicu. Neko može nešto da baci, ali vi morate da se distancirate. Treba da odete i ne obazirete se na to. Mogu da kažem da sam ja u prošlosti bio prvi koji je kretao da se fizički obračuna. Sada sam pametniji i rekao sam: ‘Odlazi’, da ne bi bilo prošlogodišnjeg iskustva sa Partizanom, Kevinom Panterom i Serhiom Ljuljom - rekao je Obradović.

Obradović smiruje igrače
Obradović smiruje igračefoto: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

Osvrnuo se i na dešavanja na terenu.

- Bili smo mnogo pametniji, delili lopte, defanzivno smo takođe bili sigurniji, konstatni smo bili čitav meč. Dozvolili smo da izuzetno ofanzivan tim kakav je Fener, ofanzivno orijentisan, postigne jedva preko šezdeset poena. Odradili smo sjajan posao u odbrani. Svi igrači koji su bili u igri su doprineli, neko u odbrani, neko u napadu. Sjajno je biti trener ovog tima. Malo promena u sastavu donelo nam je mnogo koristi. Znao sam da će biti ovakav meč, pripremili smo se za ovo, apsolutno smo zaslužili pobedu. Sledi peti meč, sve je otvoreno - zaključio je Obradović.

Bonus video:

00:24

Zvezda odbranila Žućkovu levicu

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.