ZABRANJENA TEMA! Janis Sferopulos nije želeo da odgovori na KLJUČNO PITANJE
Janis Sferopulos, Foto: Mehmet Murat Onel / AFP / Profimedia

GRK IZRIČIT

ZABRANJENA TEMA! Janis Sferopulos nije želeo da odgovori na KLJUČNO PITANJE

Trener Zvezde ima druge prioretete

Objavljeno: 08:45h

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo slavili u prvom meču polufinalne serije ABA lige, pošto su nadigrali ekipu Mege sa 103:73.

Utakmica je odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić", dok još uvek nije poznato gde će biti odigrani finalni mečevi.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos nije želeo da se bavi ovom temom posle pobede. - Za nas je finale još veoma daleko, nismo završili posao. Ne želim da razmišljam o tome u ovom trenutku. Ono što je jasno je da su nam navijači potrebni uvek, kao što je potrebno da uvek igramo najbolje. Zato sam od igrača tražio u nekoliko navrata da ne prave greške, da pronalaze najbolje načine da napadnu, uvek tražim najbolju igru od tima, nebitno da li pobeđujemo ili gubimo, želim da uvek igramo na najbolji način, onako kako treniramo. Na utakmice dolazimo da pokažemo kako treniramo, to me brine i zato sam u nekoliko navrata bio zabrinut - rekao je grčki trener.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Mega je neočekivano lako "položila oružje". - Bili smo ozbiljni i koncentrisani, prikazali smo 40 minuta dobre košarke. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima koji su došli, znam da je Veliki petak, ali su nam svojim prisustvom veoma pomogli. Nije važna razlika sa kojom smo slavili, već je samo bitno da vodimo 1:0 i da moramo da ostvarimo još jedan trijumf kako bismo ušli u finale. Takođe, želeo bih da poželim Miljenoviću brz oporavak uz nadu da povreda nije teška i da ćemo ga brzo ponovo videti na parketu.

Bonus video:

02:58

Teodosić posle poraza od Panatinaikosa

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.