Ne bismo smeli da se odričemo važnih igrača: I Dušan Tadić ima stav o Krstajićevom spisku reprezentacije Srbije!
Foto: EPA/Olaf Kraak

uoči početka lige nacija

Ne bismo smeli da se odričemo važnih igrača: I Dušan Tadić ima stav o Krstajićevom spisku reprezentacije Srbije!

Da neće sad i njega da otera?

Objavljeno:

Arhitekta igre reprezentacije Srbije Dušan Tadić u intrervjuu za Blic izneo je stav o Krstajićevom spisku fudbalera koji će biti na raspolaganju za predstojeće utakmice Lige nacija.

Dušan Tadić smatra da godine kod fudbalera nisu problem i da Srbija ne sme olako da se odriče kvalitetnih pojedinaca, iako su u poznim igračlim godina.

- Iskreno, ne postoji star ili mlad igrač već samo kvalitetan. Svaki dokazani fudbaler trebalo bi da igra koliko god može, da se iskoristi do kraja. Čak i ako ima 35, 36 godina. Ukoliko poseduje kvalitet, onda može da pomogne i reprezentaciji. Smatram da ne bismo smeli da se odričemo igrača, mala smo zemlja, svaki fudbaler je dobrodošao. Ako mene pitate, što je igrač stariji - sve je bolji - rekao je Tadić.

"Desetka" Ajaksa veruje u ovaj tim Srbije i ne boji se da prizna ulogu favorita koju Srbija ima u predstojećim mečevima.

- Što se mene tiče, ne postavlja se pitanje oko odlaska na šampionat Evrope. Bez lažne skromnosti, to nam dođe pod obavezno. Srbija bi trebalo da učestvuje na svakom velikom takmičenju i tome moramo stremiti. Dakle, Evropsko prvenstvo nam je sada prioritet i svi bi trebalo da se koncentrišemo na ostvarenje tog cilja - zaključio je Dušan Tadić.

Srbija se u Ligi nacija nalazi u grupi sa Rumunijom, Litvanijom i Crnom Gorom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.