NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO KOLIKO NOVCA JE PRIKUPLJENO DO DANAS: Njegove reči ODZVANJAJU, svaka mu čast
Nikola Rokvić, Foto: Printscreen/Instagram/ nikolarokvic

pogledajte

NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO KOLIKO NOVCA JE PRIKUPLJENO DO DANAS: Njegove reči ODZVANJAJU, svaka mu čast

Pevač se ponovo oglasio na svom Instagram profilu

Objavljeno:

Nikola Rokvić pre 15 dana pošao je pešaka ka Atini, tačnije do manastira Egine, a sve to zbog svoje humanitarne misije.

Rokvić svakodnevno svoje pratioce obaveštava o svim stvarima koje mu se dešavaju na putu, ali isto tako i o tome koliko je novca prikupljeno:

"Prvih 15 dana izgurasmo! Pređenih 510 km do sada i prikupljenih 15.000.000 dinara za pedijatrijsku onkologiju i dečiju radost! Hvala Bogu prezadovoljan sam i više nego što sam očekivao! Dovoljan je jedan mali pokret čovečijeg srca i blagoslovena želja, Gospod mnogostruko nagradi i prikaže apsolutnu umetnost i lepotu trenutka! Na ovom putu se trudim da tražim dobro, da gledam dobrim pogledom i da tražim u ljudima dobro! Trudim se da ne sudim! Gospod mi daje uvide gde svakog čoveka na kog naiđem vidim kao svog najrođenijeg! Vidim lepotu u nesavršenosti ljudskoj, osećam radost pri pogledu na dečicu i starce… I svi su mi braća i sestre! Imam mnogo vremena da posmatram Božije ljude i Božiju prirodu… U svakom pogledu osećam prisustvo Svevišnjega u svakom koraku molitva raste…Često ostanem u trenutku koji daje osećaj prisustva cele vasione i večnosti! Pitaju me da li na ruti slušam muziku, slušam, muzika mi je cvrkut ptica… Gugutke me prate od prvog koraka i daju mi blagoslov na početku svakog dana! I sve je tako mirno… Svaki dan je jedan život! Život pun Boga, Ljubavi, radosti, milosti i poštovanja!

Tražite dobro, ne osvrćite se za lošim stvarima, rečima, pogledima… Jedino tako će se dobro, čudesnim putevima useliti u vaša srca!!! Volim vas! Bog vas blagoslovio! Hristos Voskrese."

Bonus video:

00:43

Nikola Rokvić: Moji žuljevi su ništa kakve smo mi pretke imali

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.