NEKO ŽENI KUPI CVEĆE ZA ROĐENDAN, A NEKO ISPUNI FANTAZIJU: U gradiću u Srbiji PROFESORKA dobila AFRIKANCA u KREVETU
Milica Opasnica o šokantnom paru, Foto: Ana Paunković, Ivan Ryabokon Panthermedia Profimedia

MILICA OPASNICA

NEKO ŽENI KUPI CVEĆE ZA ROĐENDAN, A NEKO ISPUNI FANTAZIJU: U gradiću u Srbiji PROFESORKA dobila AFRIKANCA u KREVETU

Ova kolumna je moj poklon za vas da ne dobija samo profesorka iznenađenja

Objavljeno: 10:55h
Milica Stanimirović

Dobar dan ili dobro veče, zavisi kad čitate ovu kolumnu koja je svakako apsolutno vredna pažnje. Nije me dugo bilo jer sam želela da temeljnije slušam i pratim čaršijske priče, a toliko toga sam čula da ne mogu da dočekam sve da vam napišem. Odabrala sam baš ovu priču iz malog grada u našoj lepoj Srbiji jer želim da započnem serijal uz neko veselje. A gde ćete bolje veselje od rođendana?

Posle ove kolumne možda dobijete inspiraciju šta da poklonite dragoj osobi za rođendan, a možda i odmah raskinete vezu, zavisi šta vas zadovoljava.

Kako negde pročitah, istraživanje doktora Džastina Lejmilera sa Kinsi instituta, koje je sprovedeno na 4.175 ispitanika, pokazalo je da trojka predstavlja najčešću se*sualnu fantaziju među ljudima. Dobro, ovo vas nije iznenadilo, kao ni mene, budući da o trojkama svi slušamo još u srednjoj školi kada je drugarima iz klupe jedina tema - se*s.

Trojka predstavlja najčešću se*sualnu fantaziju među ljudima
Trojka predstavlja najčešću se*sualnu fantaziju među ljudimafoto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

U jednom malom, ali poprilično razvijenom gradu u Srbiji, postoji jedan par koji godinama šokira svojim potezima stanovnike ove, hajmo reći, varošice.

Budući da su dobro situirani i imaju ozbiljna zanimanja, a i porodice su im ugledne, retko ko bi pomislio da su potpuni se*sualni devijanti. Ipak, istina je potpuno drugačija.

Možda dobijete inspiraciju šta da poklonite dragoj osobi za rođendan
Možda dobijete inspiraciju šta da poklonite dragoj osobi za rođendanfoto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

Kako to obično biva, na samom početku su svoju sklonost ka svingeraju dugo krili, a onda su rešili da pokažu da su u otvorenom braku gde god se pojave.

Za one koji nisu upoznati sa pojmom "svingeraj" evo mala pomoć. Za neke ljude svingeri su ljudi koji vole i žele da upražnjavaju seks na drugačiji način od “standardnog”, dok su za druge obični manijaci i perverznjaci. Neko svingerajem opravdava preljubu, dok drugi samo žele da razbiju sve granice svoje seksualne radoznalosti.

Da nastavimo našu priču...

U početku su svoju sklonost ka svingeraju dugo krili
U početku su svoju sklonost ka svingeraju dugo krilifoto: Profimedia / Hugo Felix / Panthermedia /

Profesorka, tj. supruga "bogatog tatinog sina", često je viđena u gradu u društvu drugih muškaraca (obično je bila pripita). On je zavodio dosta mlađe devojke od sebe, a neke su toliko bile mlade da bi se mogla i policija pozvati.

Građani su ih viđali kako se na gradskim dešavanjima muvaju sa nekim drugim ljudima, a često i ljube. Međutim, to im nikada nije bio neki problem...

Elem, žena je imala jednu fantaziju koju nikako nije uspevala da ispuni. Želela je intimni odnos sa Afrikancem, ali i da je suprug gleda dok vodi ljubav.

Zašto baš Afrikanac? Hmm...

Žena je imala jednu fantaziju koju nikako nije uspevala da ispuni.
Žena je imala jednu fantaziju koju nikako nije uspevala da ispuni.foto: Frederic Cirou / PhotoAlto / Profimedia

Žena je stalno kukala jer nije uspevala da ispuni fantaziju, a znala je i da se naljuti na muža jer je on svoje fantazije uspeo da ostvari. Kako je više ne bi slušao kako gunđa, odlučio je da joj ostvari ono što najviše želi.

Spremio je novac i pozvao par brojeva.

Muž je rešio da svoju dragu iznenadi za rođendan tako što je platio intimni odnos sa jednim Afrikancem, a ona od sreće nije znala da li prvo da zagrli muža ili žigola. Kako su se i sami kasnije hvalili u društvu, sve je prštalo od strasti, a spremni su i da ponove, jer se nisu setili sve to da snime.

Kreativni ljudi, nema šta!

U kafiću dok sam slušala ovu priču promakao mi je detalj da li je i muž učestvovao ili je samo posmatrao, ali verujem da će za ovaj par uskoro biti i drugi deo, jer im to nije bila jedina fantazija.

Muž je rešio da svoju dragu iznenadi za rođendan
Muž je rešio da svoju dragu iznenadi za rođendanfoto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:31

VODE RAŠU KUĆI! Majka i snajka OPASNICE, slabe na kuvara: Opasno se približile mentoru!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.