"NE VOLIM SLINAVE I MLAKE LJUDE" Karleuša iznela stav o ovim MUŠKARCIMA, kaže da jedan ima VULKANSKU ENERGIJU
Jelena Karleuša, Foto: Tamara Trajković

rekla je sledeće

"NE VOLIM SLINAVE I MLAKE LJUDE" Karleuša iznela stav o ovim MUŠKARCIMA, kaže da jedan ima VULKANSKU ENERGIJU

Pevačica je iznela svoje mišljenje o kolegama

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša, koja je poslednjih meseci punila štampu izjavama o brojnim koleginicama sa estrade, iznenadila je mnoge pozitivnim mišljenjem o reperu kojeg javnost neretko razapinje na društvenim mrežama zbog šokantnih "performansa" na bini.

Od kako je udarao devojku patikom u glavu na jednom nastupu Desingerica je u centru pažnje medija, a sada je svoje mišljenje o njemu iznela i mala od skandala.

- Mislim da bih ja njega šamarala i da bi se to njemu svidelo. Publika bi bila u transu. Taj dečko jedini ima energiju koja eventualno može da parira. On mora sada da nađe sledeći korak. To je nešto što ja tražim od izvođača, da ima vulkansku energiju . Ne volim slinave i mlake ljude - rekla je pevačica o Despiću.

Karleuša je potom iskritikovala mlade izvođače, a prvi na spisku se našao Vojaž.

- Vojaž je najveći fan moja dva albuma i verovatno sluša na "repeat". Ja znam da su ovde bili razni likovi likovi koji su lupali gluoposti. Imamo tu i dril, trep i rep i onda dođe neko ko pokušava time da se bavi i kaže da to nije njegov "cup of tea" - rekla je JK jadno aludirajući na Editu, pa nastavila:

- Skupo, mnogo truda, mnogo rada. Mnogo ljudi je krvavo radilo da ovo ovako zvuči. Neki klinac koji je uložio 200 evra, u nekoj sobici snimio glupost. U ovom poslu je bitna samo jedna stvar, a to je da se ne zameraš sa mnom.

Bonus video:

00:02

Jelena Karleuša uletela u Arenu na koncert Milice Pavlović

(Espreso/wtfradio_rs/Kurir/Maša Komatina/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.