MOMCI ZA PONOS! Srpski reper i jutjuber se UDRUŽILI pa obradovali DECU BEZ RODITELJA, BRAVO
Lacku i Beverli, Foto: PRIVATNA ARHIVA

SVAKA ČAST!

MOMCI ZA PONOS! Srpski reper i jutjuber se UDRUŽILI pa obradovali DECU BEZ RODITELJA, BRAVO

Ova vest je verovatno najlepša koju ćete danas pročitati

Objavljeno: 18:22h

U moru raznih vesti izdvojila se jedna jako lepa. Neke javne ličnosti su doličile da učine humano i dobro delo i pruže podršku i pomoć onima kojima je to potrebno.

Naime, jedan salon automobila u Beogradu je napravio akciju priklupljanja paketića za decu bez roditelja, a toj akciji su se priključili građani i javne ličnosti.

Reper Lacku i jutrjuber Beverli su prikupili novogdišnje paketiće za decu bez roditelja, čak puna dva automobila. Oni su podelili to na svojim Instagram profilima i tako podstakli mlade da se pridruže akciji.

1 / 4 Foto: PRIVATNA ARHIVA

Njihova humanost je došla do izražaja, te je ova akcija izazvala veliku pažnju javnosti. Dokazali su i pokazali da je naše malo nekome mnogo, a verujemo da će dečica biti presrećna.

Lepa je znati da mladi ljudi imaju empatiju, kao i da su ovi mladići izdvojili vreme i novac kako bi deci ulepšali novogodišnje praznike.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.