"NJEGA VOLI MOJA TETKA I BABA" On svojim stavom FRAPIRA NACIJU, a sada se dotakao i Čole, o ovome BRUJI cela zemlja
Zdravko Čolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

"NJEGA VOLI MOJA TETKA I BABA" On svojim stavom FRAPIRA NACIJU, a sada se dotakao i Čole, o ovome BRUJI cela zemlja

Reper je mnoge iznenadio izjavom o Zdravku Čoliću

Objavljeno:

Kontroverzni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica, nedavno je gostovao u jutarnjem programu na Prvoj i svojim stavovima i reakcijom o najvećoj balkanskoj zvezdi Zdravku Čoliću iznenadio izjavama.

Naime, kako je saopštila voditeljka u jutarnjem programu, čak 8,6 odsto srednjoškolaca koji su učestvovali u anketi "Ko treba da nastupa ispred Skupštine za doček Nove godine?" smatra da bi to trebalo da bude kontroverzni Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica.

Kontroverzni reper se našao na trećem mestu na listi, iza Zdravka Čolića i Aleksandre Prijović.

- Kakva anketa, liče? Sad je 2023. godina. O čemu ti pričaš, bajo? Čolić je legenda svog vremena i to je to. Hoćemo da idemo, bajo, po srednjim školama da radimo anketu, da vidimo ko je gas? Iza ovih brojki mora argumentovano da se stoji. Koje udruženje, koliko ljudi je učestvovalo, ko je merodavan za to? Nemam nekakve želje da pevam za doček. To bi svakako bilo nešto drugačije i ekstravagantnije sigurno. Ne možemo da poredimo današnju muziku, koju ja pravim, sa Čolićem. On ne pravi današnju modernu muziku, iako je legenda. Drugačije je vreme. Njega voli moja tetka i baba - poručio je Desingerica.

Inače, Desingerica od trenutka kada je kročio na scenu, ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima. On je poznat po skandaloznim nastupima na kojima udara publiku patikom, poliva ih alkoholom i pokazuje bušne čarape, a nedavno se pojavio i snimak kako divlja po putu.

Njihovi nastupi su bili zabranjeni u pojedinim gradovima zbog skandaloznog ponašanja.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.