DESINGERICA "POKORIO" HRVATSKU ZA MANJE OD 24 SATA: Komšije "digle bunu", nastao OPŠTI HAOS, ovo su svi DETALJI
Desingerica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

DESINGERICA "POKORIO" HRVATSKU ZA MANJE OD 24 SATA: Komšije "digle bunu", nastao OPŠTI HAOS, ovo su svi DETALJI

U manje od 24 sata od objave pesma je došla do skoro milion pregleda

Objavljeno:

Samo dva dana nakon što je pokrenuta "buna protiv folka" na hrvatskom primorju, zbog nastupa Dragomira Despića Desingerice koji je tamošnju omladinu "lupao" patikom po glavi, kontroverzni treper osvojio je sve trending liste u Hrvatskoj i to samo dan nakon objavljivanja nove pesme.

Pesma je objavljena 12. decembra, ali je nakon 24 sata "zasela" na vrh Jutjub trendinga u Hrvatskoj. Reč je o pesmi "Ccuti", koju pevaju Desingerica i Zera.

U manje od 24 sata od objave pesma je došla do skoro milion pregleda, a prva je i na ukupnom Jutjub trendingu u Hrvatskoj i na trendingu koji se odnosi samo na muziku.

I da je ovo još jedan dokaz da naš komšije ponekad previše drame i prosto žele da budu uzvišeni, u odnosu na ostale - jeste, jer njihova omladina ipak svojim muzičkim ukusom dokazuje nešto sasvim drugo.

Njegovi nastupi širom regiona, pa tako i Hrvatske, redovno su krcati. Desingerica vlada i Billboardovom muzičkom lestvicom u Hrvatskoj.

Podsetimo, treper Desingerica napravio je pravi haos u Hrvatskoj posle neobičnog nastupa koji je za vikend održao u jednom klubu u Rijeci, zbog čega je u tim krajevima podignuta "buna protiv turbo folka".

I posle nastupa u klubu koji je bio krcat, Riječani i Opatijci na društvenim su mrežama izrazili nezadovoljstvo gostovanjem kontroverznog srpskog trepera zbog čega je pokrenuta rasprava o "zabrani turbo-folka u Hrvatskoj".

Kako se može zaključiti na osnovu komentara koji su se proširili mrežama, Hrvatima je najviše zasmetalo ponašanje Despića u klubu, na sceni, u toku nastupa.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Telegraf/Nemanja Lisinac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.