KRISTIJAN GOLUBOVIĆ U PAKLU PROBLEMA: Ne zna šta će da radi sa sobom, sve se dešava zbog BIVŠE ŽENE
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

čudno

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ U PAKLU PROBLEMA: Ne zna šta će da radi sa sobom, sve se dešava zbog BIVŠE ŽENE

Naime, kada je ostao bez posla na televiziji, Kristina je zatrudnela, a njegova bivša supruga, Ivana, traži alimentacije

Objavljeno:

Kristijan Golubović se nedavno pohvalio kako će opet postati otac i da je Kristina Spalević ponovo u drugom stanju, što mu je ona zamerila, s obzirom na to da je trudnoća u ranoj fazi.

Ali, osim što se raduje lepim vestima, Golubović se i hvata za glavu, jer su ga žene stisle sa svih strana. Naime, kada je ostao bez posla na televiziji, Kristina je zatrudnela, a njegova bivša supruga, Ivana, traži alimentacije i brani mu da viđa ćerku, kako piše Svet.

Naime, kada je ostao bez posla na televiziji, Kristina je zatrudnela
Naime, kada je ostao bez posla na televiziji, Kristina je zatrudnelafoto: PRINTSCREEN INSTAGRAM / Kristijan Krile live

- Ivana je jako kivna na Kristijana, nikada nisu izgladili odnose. Njega najviše boli što mu gotovo uopšte ne da da vidi ćerku Veru. Stalno traži neki novac i nikad joj nije dovoljno. Njega najviše nervira što mu preti detetom. Ona ga optužuje da ne daje alimentacije, dok on tvrdi da, kad god se seti, pošalje neki novac.

Ivana ne razume njegovu situaciju, mnogi projekti su mu otkazani nakon spota koji je snimio sa grupom Crni Cerak, kao i emisija koju je vodio. Čovek ne zna gde udara. Kada mu je Kristina saopštila da je ponovo trudna, bio je srećan, ali nije znao kako će sve to da izgura. Kristina mu svakodnevno govori kako treba mnogo para za drugu bebu, a možda i veći prostor - govori izvor, a Krtistijan je bio poznat i po tome što je na imanju uvek pravio probleme.

Naime, kada je ostao bez posla na televiziji, Kristina je zatrudnela
Naime, kada je ostao bez posla na televiziji, Kristina je zatrudnelafoto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.