Otkrivamo sve detalje nove Farme! Da li mogu da nadmaše Kristijana i Staniju?

farma 7 može da počne

Otkrivamo sve detalje nove Farme! Da li mogu da nadmaše Kristijana i Staniju?

Neke informacije vezane za sedmi serijal Farme već su procurele u javnost
Objavljeno: 16:11h

Iako je početak novog serijala rijalitija "Farma" najavljen za 15. februara, već se sada poznaju neki detalji koji će sedmu sezonu učiniti nezaboravnom. Ognjen je završio svoje: Vlada umesto Amidžića na Farmi! Čelnici "Pink" televizije su prezadovoljni izgledom imanja, kao i rezultatima kastinga koji je obavljen. Sređivanje imanja biće privedeno kraju sledeće nedelje.

Letelo perje uživo: Potukle se Jasmina Medenica i Vendi! (VIDEO) Novih farmera biće za početak 24, dok će tokom trajanja rijalitija u Lisović doći još 10-ak novih takmičara. Očekuje se potpuno drugačiji rijaliti od dosadašnjih jer će se cela priča vrteti oko poznatih ljudi koji umeju da pokažu svoje emocije, ali i da otkriju svoje životne probleme.
Vaćarenje u bazenu: Niske strasti Tijane Ajfon i Marka Perovića (FOTO) (VIDEO) Nekima će ovo biti beg od stvarnosti, a neki će doći da pronađu svoju srodnu dušu. Rijaliti će trajati tačno 105 dana. I ove sezone o farmerima će se brinuti mentor Proka, dok će voditelji biti Dušica Jakovljević i Ognjen Amidžić. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.