MIKIJEV OTAC SE HITNO OGLASIO NAKON PALJENJA KUĆE: Ne zna šta ga je snašlo, otkrio ISTINU O PIROMANU
Foto: Stefan Jokić

strašno

MIKIJEV OTAC SE HITNO OGLASIO NAKON PALJENJA KUĆE: Ne zna šta ga je snašlo, otkrio ISTINU O PIROMANU

Dobro je ako su ga odveli, ako su ga zadržali, pa neka se dečko leči, ako je bolestan

Objavljeno:

Zadrugar Miki Đuričić umalo je tokom vikenda ostao bez porodične kuće u Kupinovu koju je njegov komšija Darko L. pokušao da zapali, a sada se nakon nemilog događaja oglasio njegov otac, Mirko Đuričić, koji je do detalja je ispričao šta se desilo.

Da li je bio na sitnoj drogi, otkud znam, ne smem ništa ni pričati. Kad ga vidiš, kao vanzemaljac. Ništa nije izgorelo, dole je malo planulo, tu je bio komšija Laza, sipao je tu ispod prozora. Malo je tu stiropor uhvatilo, nije šteta nikakva, nego sad živiš u strahu! Ja sam sad došao, od petka sam na poslu. Nikad u životu nismo imali problem sa njim, javi se on meni - ističe Mikijev otac, pa dodaje:

Dobro je ako su ga odveli, ako su ga zadržali, pa neka se dečko leči, ako je bolestan. Kad ja nisam video ni plamen, ni ništa. Mene zvala komšinica, kaže gori ti kuća. Dobro je - zaključuje Mirko Đuričić.

1 / 3 Foto: Printscreen

Podsetimo, majka počinitelja ovog krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri Darka L. psovao pokojnog oca.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.