47 DANA IH NISMO VIDELI ZAJEDNO, ŠUŠKALO SE DA SE RAZVODE: Konačno uslikani u ISTOM KADRU, jedna stvar BUDI SUMNJU
Foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

47 DANA IH NISMO VIDELI ZAJEDNO, ŠUŠKALO SE DA SE RAZVODE: Konačno uslikani u ISTOM KADRU, jedna stvar BUDI SUMNJU

Usled bure zbog potencijalnog raskida pojavile su se njihove zajedničke slike

Objavljeno:

Samo što su dali drugi put šansu svojoj ljubavi, a Dženifer Lopez i Ben Aflek navodno su pred razvodom. Čuveni par koji se venčao 2022. godine, dve decenije nakon što su odustali od svadbe prvi put, dugo se nije pojavljivao zajedno u javnosti. Usled bure zbog potencijalnog raskida pojavile su se njihove zajedničke slike.

Dženifer Lopez (Afek) i Ben Aflek pojavili su se u javnosti prvi put zajedno posle 47 dana. Viđeni su juče u Los Anđelesu, dok su prisustvovali događaju za podršku svojoj deci.

Izvor je rekao da je par stigao odvojeno, ali su oboje viđeni kako nose burme, dok su napuštali događaj. Fotografije od 16. maja prikazuju Afleka kako dolazi po Lopez i njenu ćerkicu Emu (16) nakon događaja, piše People.

Poslednji put su javno fotografisani zajedno u Njujorku, 30. marta. Džej Lo je poslednjih meseci boravila u Njujorku dok je snimala film "Kiss of the Spiderwoman", promovisala je svoj novi Netfliksov film "Atlas" i bila domaćica Met Gale 2024. gde je došlča bez Bena Afleka o čemu smo pisali.

Bonus video:

00:22

Koncert Rod Stjuarta

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.