ĆERKA HARISA I MELINE PODELILA RECEPT ZA JEFTINU NISKOKALORIČNU VEČERU: Sad je jasno zašto izgleda KAO BOMBA
Đina Džinović, Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

evo šta jede

ĆERKA HARISA I MELINE PODELILA RECEPT ZA JEFTINU NISKOKALORIČNU VEČERU: Sad je jasno zašto izgleda KAO BOMBA

Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom

Objavljeno:

Đina Džinović ima savršenu liniju i s vremena na vreme može da „zgreši“ sa jelima koja, s obzirom na sastojke, za mnoge predstavljaju zabranjeno voće.

Kada su u pitanju tortilje, mišljenja su podeljena: neki tvrde da su bezopasne, neki smatraju da bi ih trebalo izbaciti iz jelovnika. Većina ih, pak, opisuje jednom rečju, i to sa znakom uzvika – neodoljive!

Ćerka folk zvezde Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović nedavno je pokazala kako sprema sočne tortilje s piletinom, uz kratko „hmmmhmmm“.

Tortilje
foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

To je klasično jelo meksičke kuhinje koje je, zahvaljujući smelim ukusima i brzoj i laganoj pripremi, bez mnogo problema osvojilo svet.

Za dvoje su vam potrebne dve tortilje, 250 grama piletine, pavlaka ili grčki jogurt, povrće po izboru.

Piletinu iseckajte na kockice, posolite i pobiberite, pa pecite u tiganju na ulju, dok meso ne dobije lepu svetlu boju. Izdinstajte povrće, po želji (paprike, tikvice, luk).

Tortilje
foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

Tortilje, koje ste prethodno ispekli (vodite računa, jer treba da ostanu dovoljno meke i elastične da biste ih umotali), premažite pavlakom ili, kako je Đina uradila, grčkim jogurtom.

Potom poređajte povrće i odozgo meso. Uvijte tortilju kao palačinku, i voila! Brzo, jednostavno, vrlo ukusno, a nadasve sočno!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Hello/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.