5 ZNAKOVA KOJI ĆE OVOG LETA DOŽIVETI ERUPCIJU EMOCIJA I STRASTI: Astrolozi predviđaju pravu LJUBAVNU BAJKU
Ljubazvni horoskop za ovih 5 znakova je sjajan, Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

ASTRO

5 ZNAKOVA KOJI ĆE OVOG LETA DOŽIVETI ERUPCIJU EMOCIJA I STRASTI: Astrolozi predviđaju pravu LJUBAVNU BAJKU

Ovih pet horoskopskih znakova ovog leta doživeće pravi emotivni rolerkoster

Objavljeno:

Ovih pet horoskopskih znakova će ovog leta doživeti neverovatnu ljubav i erupciju strasti.

Bik

Bikovi se najbolje osećaju kada su materijalno obezbeđeni. Sledi vam veliki uspeh u karijeri jer će vaša marljivost doneti plodove.Postojaće brojni kandidati koji će se takmičiti za vašu pažnju, došlo je pravo vreme je da krenete u potragu za srodnom dušom.

Blizanci

Nakon unutarnjeg potresa krajem maja, Blizanci će biti spremni zaroniti u nove i uzbudljive veze. Za vas je ovo leto ljubavi, Vreme je da saznate što je prava ljubav. Krenite na kratko putovanje s novim partnerom početkom juna. Ovaj put pokušajte s novim pristupom u izgradnji odnosa, nemojte koristiti iste obrasce koji su uzrokovali propast prošlih odnosa.

Evo koji su to znaci
Evo koji su to znacifoto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Vaga

U avgustu će Venera, vaša vladajuća planeta preći u znak Vage, Spremite se na pažnju. Svaki vaš izlazak završiće se sticanjem novih kontakata.Ipak, birajte svoje saputnike mudro, pogledajte njihovo udvaranje i trud koji ulažu da bi kod vas stvorili “wow” efekt.

Jarac

Početkom godine Jarčevi su bili zaokupljeni samousavršavanjem, a ljubav je nestala u pozadini. Vreme je da promenite situaciju! Pod uticajem retrogradnog Plutona osećaćete se potpuno drugačije od onoga kako ste navikli.

Počećete da obraćate pažnju na potpuno drugačiji tip partnera. Uživajte u romantici.

Ribe

Na ljeto će se dve planete biti retrogradne u Ribama. Saturn će započeti svoje retrogradno kretanje 29. juna, Neptun će mu se pridružiti nešto kasnije – 2.jula. U to će vreme ljudi će početi više da obraćaju pažnju na vas. U ovom periodu komunikacija sa ljudima osobno biće lakša.

BONUS VIDEO:

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

(Espreso / Naj žena / Prenela: I:O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.