SVEŠTENIKU ŽENE MASOVNO ŠALJU GREŠNE I BLUDNE PORUKE: ''Primila bih VAŠ...'' - a OVO su njegova pravila (VIDEO)
Tomislav Lukač,, Foto: Printscreen/Tik-Tok/dontomolukac

ženama ništa nije sveto?!

SVEŠTENIKU ŽENE MASOVNO ŠALJU GREŠNE I BLUDNE PORUKE: ''Primila bih VAŠ...'' - a OVO su njegova pravila (VIDEO)

On na TikToku deli sve tajne svog poziva, kako bi srušio stereotipe o sveštenim licima

Objavljeno:

Tomislav Lukač, mladi sveštenik iz Kaštela u Hrvatskoj, privukao je veliku pažnju žene i postao senzacija na društvenoj mreži TikTok. Tomislav ima 30 godina, a odlučio je da svoj život posveti Bogu.

"Ja sam sveštenik, naravno da mi nije zabranjeno da budem u formi", kaže Tomislav Lukač u jednom video-klipu u kojem trenira s fudbalskom. Osvrnuo se i na temu ispovesti i rekao da ne pamti grehove koje čuje.

@dontomolukac Kriva slika o kršćanstvu🖼️ | Dio propovijedi s kampa krizmanika #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #xyzbca #priest #catholic ♬ original sound - dontomislavlukac

Pokazao je i da kao sveštenik može uvek da popije pivo. "Naravno da još uvek mogu da popijem pivo s prijateljima. Ja sam sveštenik, naravno da na TikToku zarađujem ovoliko", govori u snimku i pokazuje prazne džepove.

Tomislava prate sve generacije, ali naročito je omiljen među ženama.

@dontomolukac Ja sam svećenik… naravno da sam morao ispoštovati trend💪🏽 Hostija korištena u videu nije posvećena! #trend #priest #catholicpriest #xyzbca #fyp #foryou #fypシ #foryoupage ♬ original sound - dontomislavlukac

"Oče, grešila bih s tobom, Bog nek mi oprosti", "Da ste sveštenik u mojoj parohiji, primila bih Vaš blagoslov", "Velečasni je valjda svestan da samim tim što se javno izlaže je podložan svakakvim komentarima", "Grešno ga gledam", "Slava ocu i sinu i svetome duhu, javi mi se u dm, amin", samo su neki od komentara koji nemaju nikakve veze sa religijom i verom.

BONUS VIDEO

03:22

INTERVJU JELENE ROZGE ZA ESPRESO: Pevačica otkrila kakve PORUKE RAZMENJUJE sa Karleušom

(Espreso/zenablic/Milorad Milovanović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.