OVO SU 4 NAJMOĆNIJA RATNIKA HOROSKOPA: Niko im nije ravan, imaju SNAGU BOGOVA na svakom polju
Snaga bogova, Foto: Starsport

astro bogovi

OVO SU 4 NAJMOĆNIJA RATNIKA HOROSKOPA: Niko im nije ravan, imaju SNAGU BOGOVA na svakom polju

Ako ste među njima, svaka čast, vi imate snage za sve

Objavljeno:

Horoskop nam pruža određene karakteristike i neki znaci su prosto stabilniji u odnosu na druge.

Ako želite pored sebe stabilnost, oni su kao pravljeni za vas. Njima šta god da je na putu oni imaju i fizičku i mentalnu snagu da se sa time izbore. Ovi znaci Zodijaka su idealni za vas:

Ovan

Na vrhu liste najborbenijih znakova nalazi se Ovan. Osobe rođene u ovom znaku poznate su po svojoj strastvenoj predanosti svemu što rade. Njihova odlučnost i hrabrost često ih guraju prema vrhunskim dostignućima. Vođeni su željom za pobedom i uvek su spremni za akciju bez oklevanja.

Mesec, Horoskop
foto: Profimedia

Škorpion

Škorpioni često skrivaju svoje istinske namere, ali jedno je sigurno - nikada ih nećete videti kako se povlače. Oni su strastveni, intenzivni i spremni suočiti se s bilo kojim izazovom koji im stoji na putu. Njihova misteriozna priroda daje im dodatnu snagu u borbi za ono što žele.

Lav

Lavovi su kraljevi horoskopa, a isto važi i za njihovu borbenost. Hrabri su, puni samopouzdanja i spremni da se istaknu u svakoj situaciji. Nikada ne beže od izazova, već ih dočekuju otvorenih ruku, ubeđeni da su rođeni za pobedu.

Blizanci

Iako Blizanci na prvi pogled možda ne izgledaju kao tipični borci, njihova borbenost se ispoljava kroz reči i razum. Brzi su, inteligentni i sposobni verbalno suprotstaviti se svakom protivniku. Njihova sposobnost komunikacije često im pomaže da prevaziđu izazove i uvek budu korak ispred.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.