KADA JEDNOM OKUSITE OVAKVE ROLNICE, VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Pripremite POSUDU, curiće vam iz usta
Rolnice, Foto: Printskrin/YouTube/Jelenajela Petrovic

čarolija

KADA JEDNOM OKUSITE OVAKVE ROLNICE, VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Pripremite POSUDU, curiće vam iz usta

Najbitnije je da dodate cimet koji će im dati poseban ukus.

Objavljeno:

Slatke pohovane rolnice su idealne za doručak uz mleko.

Najbitnije je da dodate cimet koji će im dati poseban ukus.

Takođe, možete da ih servirate uz sladoled i voće.

Rolnice
foto: Printscreen/Youtube/Eminakuhinja

Sastojci:

10 kriški tost hleba

3 kašike rastopljenog putera

3 kašike smeđeg šećera

2 kašike cimeta

3 jaja

1 kašika mleka

½ kašičice cimeta

½ kašičice ekstrakta vanile

Priprema:

Svaku krišku hleba razvaljajte oklagijom. U činiji pomešajte rastopljeni puter, smeđi šećer i 2 kašike cimeta. Namažite na svaku krišku hleba i zarolajte. U činiji pomešajte jaja, mleko, ½ kašičice cimeta i vanilu. Svaki rolat umočite u mešavinu jaja i pržite u tiganju sa maslacem dok sve strane ne porumene.

(Espreso/Stvarukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.