Rakuten Viber uveo Viber Plus premijum servis za korisnike u Srbiji i Bosni i Hercegovini
Foto: Promo

POGLEDAJTE!

Rakuten Viber uveo Viber Plus premijum servis za korisnike u Srbiji i Bosni i Hercegovini

Viber trenutno pruža široki asortiman funkcionalnosti koje obezbeđuju privatnost i zaštitu kroz više razvijenih vidova kontrole po ličnom izboru

Objavljeno:

Beograd, 25. oktobar 2023. Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i bezbednoj razmeni poruka i glasovnoj komunikaciji od danas je uveo Viber Plus za korisnike aplikacije u Srbiji i Bosni i Hercegovini, mesečnog pretplatnog servisa koji će im ponuditi više premijum funkcionalnosti. Sve ostale standardne i do sada svakodnevno korišćene usluge i funkcionalnosti Viber aplikacije će i dalje biti besplatne za sve korisnike širom sveta.

Viber trenutno pruža široki asortiman funkcionalnosti koje obezbeđuju privatnost i zaštitu kroz više razvijenih vidova kontrole po ličnom izboru. Pretplatnički servis Viber Plus će korišćenje Vibera učiniti još prijatnijim time što će korisnicima pružiti mogućnost da se reklame unutar aplikacije ne prikazuju.

Za samo $1.99 (jedan američki dolar i devedeset devet centi) mesečno, pretplatnici Viber Plus usluge neće viđati reklame u svojim prepiskama, a moći će da uživaju i u ekskluzivnim uslugama poput mogućnosti čitanja glasovnih poruka, nevidljivog režima, velikog izbora svojih reprezentativnih ikonica, personalizovane tehničke podrške 1-na-1 i neograničenog preuzimanja stikera, uz brojne dodatne funkcionalnosti koje će naknadno biti dostupne.

U cilju obezbeđivnja dodatne privatnosti i lakoće komuniciranja na Viberu, “nevidljivi režim” će pružiti dodatni nivo diskrecije koji će korisnicima dati mogućnost da čitaju poruke a da pritom pošiljalac nema evidenciju da je ona pročitana ili da li je primalac trenutno na mreži – dok bi korisniku status ostalih kontakata bio vidljiv. Mogućnost iščitavanja glasovnih poruka korisnicima Viber Plusa olakšaće komunikaciju, ukoliko nisu u mogućnosti da u bučnom ambijentu preslušaju poruku koja im je stigla, ili ne žele to da rade, kako niko drugi ne bi čuo - Viber će to učiniti za njih i kreirati transkript glasovnih poruka.

Promo
foto: Promo

Viber Plus funkcionalnosti koje su trenutno dostupne su:

Viber bez reklama: Koristite aplikaciju bez prikazivanja reklamnih banera

Isčitavanje glasovnih poruka: Transkripcija primljenih glasovnih poruka, koja je već dostupna većini Viber Plus korisnika, a onima kojima nije trenutno, biće implementirana tokom narednih dana

Nevidljivi režim: Pregledajte diskretno primljene poruke i pratite ko je na mreži, a da drugi korisnici to ne znaju

Neograničeni stikeri: Preuzmite sve stikere besplatno, uključujući i one koje biste inače plaćali

Jedinstvene ikonice aplikacije: Promenite izgled vaše Viber ikonice na mobilnim ili desktop uređajima u jedinstveni vizual poput jednoroga, tema koje sadrže prikaz noći, svetlosnog bljeska i ostalog

Tehnička podrška uživo: Aktivirajte prepisku sa Viberovim agentima tehničke podrške uživo kroz samo jedan klik u bilo koje doba dana

Lični verifikacioni bedž: Reprezentativni simbol kojim se potvrđuje status pretplatnika Viber Plus servisa.

Kako bi isprobali ovaj novi servis, korisnici koji budu imali pristup će to moći da urade klikom na “Još” u donjem desnom uglu ekrana aplikacije. Sve funkcionalnosti koje su bile dostupne pre uvođenja ovog pretplatničkog paketa, kao što su slanje tekstualnih poruka i pozivanje, biće i dalje potpuno besplatne za korišćenje.

“Redovno istražujemo koje bi nove funkcionalnosti učinili iskustvo korišćenja aplikacije još jednostavnijim i zabavnijim”, naglasio je Ofir Ejal (Ofir Eyal), globalni izvršni direktor kompanije Rakuten Viber. “U tom smislu, Viber Plus će svojim korisnicima omogućiti vrhunsko iskustvo i pružiti im uvid u seriju novih i uzbudljivih funkcionalnosti koje ćemo nadalje predstavljati. Ovo predstavlja samo početak za sve što će Viber Plus nuditi u budućnosti!”

Premijum servis Viber Plus trenutno je, osim Srbije i Bosne i Hercegovine, dostupan u Češkoj Republici, Crnoj Gori, Švajcarskoj, Kuvajtu, Australiji, Švedskoj, Austriji, Indiji, Italiji, Filipinima, Mijanmaru, Vijetnamu, SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu, Belgiji i Francuskoj – dok će se uvođenje u više zemalja vršiti na periodičnoj osnovi.

O aplikaciji Rakuten Viber

Rakuten Viber povezuje ljude bez obzira na to ko su ili odakle dolaze. Globalna baza korisnika nudi niz funkcija kao što su razgovori 1-na-1, video pozivi, razmenu poruka u grupama i ažuriranja i razgovore s omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Viber obezbeđuje korisnicima sigurno i besplatno okruženje za deljenje emocija. Rakuten Viber je član Rakuten Group Inc., svetskog lidera u e-trgovini i finansijskim uslugama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.