KRISTINA POSETILA KENIJU PA OTKRILA NJENE TAJNE: Nisam se plašila lavova, ovo je bio moj NAJVEĆI STRAH (VIDEO)
Kristina Pavlović, Foto: Printscreen/TikTok/kristina.kris.pavlovic

putovanje

KRISTINA POSETILA KENIJU PA OTKRILA NJENE TAJNE: Nisam se plašila lavova, ovo je bio moj NAJVEĆI STRAH (VIDEO)

Kako je objasnila, za razliku opasnosti mokrog puta vožnju po Keniji po suvom naziva čistim adrenalinom

Objavljeno:

Kao travel bloger i neko ko često objavljuje zanimljive činjenice sa svojih putovanja po svetu, Kristina iz Srbije je nedavno objavila video gde je otkrila šta ju je to najviše uplašilo tokom posete jednom od najsiromašnijeg geta u Keniji, zvanom "Kibera" - poznatom po svakodnevnom pljačkanju i silovanju.

Kristina Pavlović je na svom TikTok profilu priznala da je u jednom od dva najsiromašnija kvarta u Keniji, pored svih rizika sa kojima se turiste mogu suočiti tamo ipak bila uplašena nečim drugim, na šta je niko nije upozorio.

Pored svih realnih opasnosti koje su nas snašle u Keniji, verujem da ni najmanje niste očekivali da će mi ovo biti najveći strah. Ali kad se nađete u totalno neočekivanoj situaciji koja bi svakome probudila izvestan strah, onda ovo i nije toliko šokantno", napisala je ona u svom TikTok videu pa dodala:

"Pljačkanja i silovanja su ovde svakodnevnica"

"Ono čega sam se najviše uplašila u Keniji nije ozbiljan geto zvani Kibera, jedan od dva najveća slama u celoj Africi, tj. najsiromašnija kvarta u kome su pokušaji pljačkanja i silovanja svakodnevnica. Mi smo prošli kroz ovaj kvart vozilom jer drugačije nije bilo bezbedno. Nažalost, ali zbog ogromnog siromaštva koje ovde "bogati belac", kako smatraju svakog turistu bele puti je "laka meta".

@kristina.kris.pavlovic Pored svih realnih opasnosti koje su nas snašle u Keniji, verujem da ni najmanje niste očekivali da će mi ovo biti najveći strah. 🫣 Ali kad se nađete u totalno neočekivanoj situaciji koja bi svakome probudila izvestan strah, onda ovo i nije toliko šokantno. P. S. Sve detalje možete videti i pročitati na mom Instagramu čiji je naziv isti kao i na Tik Toku. 🥰👌🏻 Kad ste se vi najviše uplašili tokom nekog vašeg putovanja? 😳 #africa #wildafrica #beautifuldestinations #beautiful_travel #travel #travelblogger #travelphotography #travelling #january2024 #grateful #kenya #kenyasafari #masaimara #nakuru #wildanimals #wildanimalsafari #🇰🇪 ♬ original sound - Kristina Pavlović

"Vožnja po kiši i blatu je najgora stvar"

A onda s nadovezala šta ju je to zaista najviše uplašilo.

"Nisu me uplašili ni lavovi, ni nilski konji a ni krokodili pored koga smo doslovno prošetali. Nećete mi verovati ali, najviše sam se uplašila vožnje kombijem po kiši i to po užasnim putevima punim rupa, kamenja i blata. Uplašila sam se da se ne prevrnemo, naročito nakon što se našem delu grupe koja je išla ispred nas umalo to i nije desilo" rekla je ona, te dodala da je jedino pohvalno u svemu tome to što se tada stvori "brdo lokalaca".

Takođe, kako je objasnila, za razliku opasnosti mokrog puta vožnju po Keniji po suvom naziva čistim adrenalinom.

Kristina je na svom putovanju u Keniji imala prilike da upozna i Masai pleme - simbol istočne Afrike. A ono po čemu je ovo pleme poznato možete pročitati u našem izdvojenom tekstu.

Bonus video:

00:39

PRVI SNIMAK TERETNOG BRODA KOJI GORI KOD OBALE HOLANDIJE: Vatra izmiče kontroli, posada skočila u more, tone 3.000 vozila

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.