ISTINA O ISEČENOM SNIMKU IZ ARENE! Gori Srbija!
Foto: Starsport

Haos

ISTINA O ISEČENOM SNIMKU IZ ARENE! Gori Srbija!

Biće još bure

Objavljeno:

KK Crvena zvezda se ponovo oglasila saopštenjem nakon incidenta koji se dogodio u Areni kada su se sukobili Džejms Naneli i Stefan Lazarević.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Novi spin i saopštenje u kome se navodi da je „neko isekao minut snimka“ i to pošto je prvotimac našeg kluba Stefan Lazarević već dao izjavu policiji i nadležnim organima već spada u domen naučno fantastike!

KK Crvena zvezda Meridianbet nije već više od mesec dana korisnik usluga Beogradske Arene od utakmice četvrtfinala plej ofa ABA lige sa Studentskim Centrom?

Prvi put smo se našli u Areni posle mesec dana u nedelju, i nemamo nikakvih mogućnosti da tehnički obrađujemo bilo kakve snimke nadzornih kamera iz ove dvorane, kao što nečija mašta umišlja! Ako minut snimka nedostaje to treba da obrazloži rukovodstvo Arene i njihovo tehničko osoblje, jer je KK Crvena zvezda Meridianbet objavio kompletan snimak do koga je došao u posed, a ne „isečenu“ verziju i komad po sistemu „kako nama odgovora“!

Ono što je činjenica je da je igrač KK Crvena zvezda Meridianbet Stefan Lazarević zadobio dva udarca i povrede zbog kojih ne može da igra košarku!

Sportski direktor KK Crvena zvezda Meridianbet Milan Dozet takođe se našao na meti neistina u istom saopštenju, iako nije bio fizički prisutan kada se incident dogodio (nalazio se na sastanku u trenerskoj kancelariji sa prvim trenerom Janisom Sferopulosom), već se nakon njega u civlizovanom razgovoru sa prvim trenerom KK Partizan koji takođe nije prisustvovao incidentu, složio da tenzije moraju pod hitno da se spuste!

Sve ostalo spada u domen grubih neistina u kojima neko umišlja, valjda po modelu autoprojekcije da ovakav incident može da se zataška i to uz veliki broj svedoka i snimke kamera? Jedina nepobitna činjenica je da KK Crvena zvezda Meridianbet nema svog igrača u trećoj utakmici na raspolaganju zbog povreda koje je zadobio, kao ni da sportski direktor kluba po svojoj poziciji ne može samostalno da donosi ovako krupne odluke poput zataškavanja ovako velikog incidenta - navodi Crvena zvezda.

Bonus video:

00:49

Snimak tuče Nanelija i Lazarevića

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.